Gå til innhold

Energiboost


Marte H

Anbefalte innlegg

Hola!

Nå har jeg gått tre dager med halsvondt, delvis feber og absolutt null energi. Jeg har vært på skolen hver dag, men vært helt gåen etter, så ikke fått trenet. I morges hadde jeg sminket meg til skolen, og plutselig ble jeg svimmel, kvalm og mistet følelsen i kroppen og delvis syn. Jeg besvimte ikke, men måtte legge meg på baderomsgulvet i fosterstilling. Dette har skjedd før når jeg ikke føler meg helt bra, og det slår meg helt ut, så jeg måtte bare gå å legge meg igjen. Nå føler jeg meg bedre, men har bestemt meg for at jeg tar treningsfri i dag også, så jeg er helt sikker på at jeg er frisk til i morgen. Jeg skal likevel ut å gå en tur for å få litt friskluft, og lurer på om noen har noen skikkelige gode tips til mat som kan gi meg en real energiboost, og som jeg kan kjøpe når jeg er ute?

Tips mottas med STOR takk, for nå er jeg lei av å ikke få trent:mad:

EDIT: Jeg har heller ikke fått spist alt jeg bør spise de siste dagene. Har ikke hatt matlyst. Kan ha noe med det å gjøre også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Sov, spis og vent til energien faktisk er tilbake. Hadde all treningen blitt "ødelagt" dersom man ble syk, hadde ingen vært veltrente. Alle blir syke fra tid til annen, og du burde høre på kroppen din....

+1

Ikke noe vits i å ha dårlig samvittighet for at man ikke får trent når man er syk, eller starte for tidlig. Kroppen trenger energi for å kjempe mot basiluskene.

Tenk på det positive i situasjonen: du får et lite avbrekk for hvile og restitusjon av muskulatur (selv om det ikke føles slik når man er crappy form), du vil være mer på hugget når du er tilbake fra sykeperioden og du kan nå plutselig få tid til ting som du ellers ikke har tid til når du trener for fullt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...