Gå til innhold

Selvbruning!?


Mette Haugen

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Om du ikke ønsker å bestille på nett, så selges det Dior selvbruning (krem/lotion) for kropp og Lancome selvbruning (gel) for kropp på ulike parfymerier. Dior koster 325 kroner vs Lancome på 260. Synes begge er like gode, men man må være veldig forsiktig når man smører seg for å unngå svarte albuer, knær, knokler og striper generelt.

Anbefaler å smøre deg inn i en tykk fuktighetskrem et par minutter før bruk, og kjøp latex-hansker på apoteket til bruk for smøring. Synes det er mye lettere å få et jevnere resultat med hansker, pluss at man slipper oransje håndflater. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje litt sent svar, men jeg liker veldig godt spraytan fra vita, natural tan. Kan legge ved ett bilde så det er enklere å finne den! ;) Husk bare å skrubb kroppen godt før du sprayer deg! Og ikke sprat for nærme huden eller for lenge på en plass, da vil fargen renne!.. Men er uhellet ute så ha en tørr klut klar for å klappe/tørke så du ikke får flekker. Denne gir en veldig fin brunfarge! :) Tørker fort også i forhold til kremer..

post-6397-14440835821912_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Jeg trenger svart hår! Og da måå jeg bruke selvbruning! Har lite erfaring med det! Jeg regner med at det er noen jenter her som sverger til ettellerannet!? På forhånd tuusen takk :D

Jeg synes St. Tropez sin selvbruning er veldig bra. Den er lett å smøre på, og gir en fin farge som varer i mange dager. Den gir heller ingen skjolder! :) Det eneste minuset med den er at den lukter ganske intenst rett etter påføring, så hvis jeg skal ha på meg selvbruning, så tar jeg det alltid på meg på kvelden :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  • 4 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...