Jump to content

Djxjfjsk

Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

About Djxjfjsk

 • Rank
  Member
 • Birthday April 18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Målet er å ha lav fett% og høyere muskelmasse
 2. Hei! Jeg lurer på en ting:) Pleier å drikke prozyme Høyverdig proteintilskudd. Men når man er tom for det, å ikke har tilgang å dikke proteinshaken sin, kan man ty til sjokolademelk? En PT sa til venninna mi at hun kunne drikke YT sin sjokolademelk etter trening, fordi hun hadde for lite protein i løpet av dagen. Lurer bare på om man ikke får i seg mye sukker i stede..
 3. Noen som vet om en på norsk? Har lastet ned både myfit og Jefit, skjønner ikke en dritt fordi jeg suger i engelsk:p haha..
 4. Litt: Eple, blåbær,bringebær og musli, blandet med enn dæsj vaniljekesam:) nam!
 5. Hmm, da kan du prøve deg på kick eller tollboden, eller charles. Er ikke så mye ute så håper det er der det er liv, ellers har jeg bare vært heldig med kveldene mine;)
 6. Tenker du å finne på no på dagen eller nattelivet? Hmm, tror det er elendig med busser fra flekkerøy til sentrum.. Men gå inn på 177-agder.no så finner du rutetabellen, over Kristiansand fra flekkerøy:)
 7. Syns du hadde masse å vise fram jeg! Flott kropp
 8. "Don't wait until you've reached your goal to be proud of yout self. Be proud of every step you take toward reaching your goal"
 9. Artlig tråd:thumbsup: Morsomt å se alt man har med seg, hva andre trenger og hva som ikke er fullt så nødvendig Dette er hva jeg bærer frem og tilbake når jeg skal trene (når jeg sparer dusjen til jeg kommer hjem, gidder ikke remse opp alt jeg har med da! : - treningssko - proteinshake - pulsklokke m/tilbehør.. - hengelås - lommebok - strikk - Hårspray - lusespenner - sminke - tyggis - headsett - fuktighetskrem - bar - vannflaske - Penner - parfyme Hmm, var vist en del her likevel..
 10. Utrolig fint bilde du har! :)

  1. Goldie

   Goldie

   Tusen takk! Og i lige måde :)

  2. Djxjfjsk
 11. Djxjfjsk

  g

  Nice Nice!! Takk:D skal prøve det ut
×
×
 • Create New...