Gå til innhold

Djxjfjsk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Djxjfjsk

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 18. april

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Målet er å ha lav fett% og høyere muskelmasse
 2. Hei! Jeg lurer på en ting:) Pleier å drikke prozyme Høyverdig proteintilskudd. Men når man er tom for det, å ikke har tilgang å dikke proteinshaken sin, kan man ty til sjokolademelk? En PT sa til venninna mi at hun kunne drikke YT sin sjokolademelk etter trening, fordi hun hadde for lite protein i løpet av dagen. Lurer bare på om man ikke får i seg mye sukker i stede..
 3. Noen som vet om en på norsk? Har lastet ned både myfit og Jefit, skjønner ikke en dritt fordi jeg suger i engelsk:p haha..
 4. Litt: Eple, blåbær,bringebær og musli, blandet med enn dæsj vaniljekesam:) nam!
 5. Hmm, da kan du prøve deg på kick eller tollboden, eller charles. Er ikke så mye ute så håper det er der det er liv, ellers har jeg bare vært heldig med kveldene mine;)
 6. Tenker du å finne på no på dagen eller nattelivet? Hmm, tror det er elendig med busser fra flekkerøy til sentrum.. Men gå inn på 177-agder.no så finner du rutetabellen, over Kristiansand fra flekkerøy:)
 7. Syns du hadde masse å vise fram jeg! Flott kropp
 8. "Don't wait until you've reached your goal to be proud of yout self. Be proud of every step you take toward reaching your goal"
 9. Artlig tråd:thumbsup: Morsomt å se alt man har med seg, hva andre trenger og hva som ikke er fullt så nødvendig Dette er hva jeg bærer frem og tilbake når jeg skal trene (når jeg sparer dusjen til jeg kommer hjem, gidder ikke remse opp alt jeg har med da! : - treningssko - proteinshake - pulsklokke m/tilbehør.. - hengelås - lommebok - strikk - Hårspray - lusespenner - sminke - tyggis - headsett - fuktighetskrem - bar - vannflaske - Penner - parfyme Hmm, var vist en del her likevel..
 10. Utrolig fint bilde du har! :)

  1. Goldie

   Goldie

   Tusen takk! Og i lige måde :)

  2. Djxjfjsk

   Djxjfjsk

   :) Takk takk!:)
 11. Djxjfjsk

  g

  Nice Nice!! Takk:D skal prøve det ut
×
×
 • Opprett ny...