Carina Irene Skrevet 25. februar 2012 Del Skrevet 25. februar 2012 Noen som kan ta seg tiden å finne ut hvor mye karb, protein, fett det er i egenkomponerte vår rullene mine?? 25 rispapir/vårulle deig plater halv kinakål 4 gulerøtter 1 løk 2 fedd hvitløk 1 pk karbonadedeig À 400 g Gurkemeie, cayennepepper, sort pepper ( 1 ts av alle ) Friteres i Nypresset Virgin Olje Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 25. februar 2012 Del Skrevet 25. februar 2012 Hadde jeg ikke nettopp kommet hjem fra jobb og bare vil sove kunne jeg ha gjort det, men www.diett.no er nok sikkert behjelpelig som vanlig Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 26. februar 2012 Del Skrevet 26. februar 2012 Jeg ville anbefalt deg å prøve selv først, det lærer du mye mer av Bruk diett.no som nano foreslo Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carina Irene Skrevet 26. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 26. februar 2012 Jeg ville anbefalt deg å prøve selv først, det lærer du mye mer av Bruk diett.no som nano foreslo Joa, greit nok den.. Hovedpoenget var vel å finne ut av risplatene. Trur jeg har gogglet lenge på den uten resultat.. Å finnes absolutt ikke på diett.no Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 26. februar 2012 Del Skrevet 26. februar 2012 Hvilket merke er det? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carina Irene Skrevet 26. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 26. februar 2012 Hvilket merke er det? Denne typen Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 26. februar 2012 Del Skrevet 26. februar 2012 http://www.livestrong.com/thedailyplate/nutrition-calories/food/spring-home/spring-roll-pastry-tyj/ Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carina Irene Skrevet 26. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 26. februar 2012 http://www.livestrong.com/thedailyplate/nutrition-calories/food/spring-home/spring-roll-pastry-tyj/ Wehei... Se der ja Da snakke vi. Da er det bare å beregne litt. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carina Irene Skrevet 26. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 26. februar 2012 får nok mest kcal i friteringen;) er ikke så mye i rispapiret:p Ja. Bruker av Oliven olje. kaldpresset. Det er vel noe av d beste det finnes av alternativ. Er det ikke? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olaf G. Skrevet 26. februar 2012 Del Skrevet 26. februar 2012 Slik jeg har forstått det så egner den typen olje seg ikke til steking, og spesielt ikke fritering. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carina Irene Skrevet 26. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 26. februar 2012 Slik jeg har forstått det så egner den typen olje seg ikke til steking, og spesielt ikke fritering. Står på flaska at den er egnet til steking å fritering, så det får jeg virkelig håpe det gjør Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 27. februar 2012 Del Skrevet 27. februar 2012 Rispapir har ca samme næringsinnhold som ris siden de utelukkene er laget av ris. Dvs ca 354 kcal. Rispapir er forøvrig ikke så vanlig å fritere, de skal bare bløtlegges i lunkent vann. Hvis du steker alle ingrendiensene først så pakker du det bare inn og spiser de. Leste litt for fort der, ser bilde du har lagt inn. Dette er ikke rispapir. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olaf G. Skrevet 27. februar 2012 Del Skrevet 27. februar 2012 Kjenner faktisk ikke til den typen jeg:p men hvor mye kcal er det pr 100g da? solsikker olje har vell nesten 1000kcal pr 100g? Så godt som alle oljer har 900 kcal. pr. 100g. Det er jo rent fett, og fett er jo 9 kcal/g. Oddis 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carina Irene Skrevet 27. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 27. februar 2012 Kjenner faktisk ikke til den typen jeg:p men hvor mye kcal er det pr 100g da? solsikker olje har vell nesten 1000kcal pr 100g?Kløver som har kommet med en Oliven Olje, som er egnet til all matlaging står det på den. Frityrsteking, steking, baking og kald retter. ( 900 kcal pr/ 100 g ) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carina Irene Skrevet 27. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 27. februar 2012 Rispapir har ca samme næringsinnhold som ris siden de utelukkene er laget av ris. Dvs ca 354 kcal. Rispapir er forøvrig ikke så vanlig å fritere, de skal bare bløtlegges i lunkent vann. Hvis du steker alle ingrendiensene først så pakker du det bare inn og spiser de. Leste litt for fort der, ser bilde du har lagt inn. Dette er ikke rispapir. Fikk anbefalt denne av en utenlandsk butikk borte i gata. Hmmm. Hva er så disse platene? Føle mæ litt lurt Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 27. februar 2012 Del Skrevet 27. februar 2012 Fikk anbefalt denne av en utenlandsk butikk borte i gata. Hmmm. Hva er så disse platene? Føle mæ litt lurt Du har ikke blitt lurt. Den typen du har brukt er det vanlige til vårruller som skal friteres. Men mener de er laget av hvete blant annet. Tror jeg har en pakke hjemme i fryseren så kan sjekke i kveld. Rispapir er helt tørre, hvite og tynne som et papir. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 27. februar 2012 Del Skrevet 27. februar 2012 Ja. Bruker av Oliven olje. kaldpresset. Det er vel noe av d beste det finnes av alternativ. Er det ikke? Nope, olivenolje er vel både dyrt og har lavere brennpunkt hvis jeg husker riktig, + at det er en olje med smak så det kan ødelegge den "asiatiske" smaken. Hvis du bruker en olje som har mindre smak er det nok billigere også, og har høyere brennpunkt. (nå er det en stund siden jeg fikk vite dette her så kan være jeg husker feil) Forresten så hadde jeg heller lagt de i ovnen hvis du vil være litt sunnere. Da kan du evnt. bare pensle litt olje oppå, el egg hvis du vil være litt fancy.. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carina Irene Skrevet 27. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 27. februar 2012 Nope, olivenolje er vel både dyrt og har lavere brennpunkt hvis jeg husker riktig, + at det er en olje med smak så det kan ødelegge den "asiatiske" smaken. Hvis du bruker en olje som har mindre smak er det nok billigere også, og har høyere brennpunkt. (nå er det en stund siden jeg fikk vite dette her så kan være jeg husker feil) Forresten så hadde jeg heller lagt de i ovnen hvis du vil være litt sunnere. Da kan du evnt. bare pensle litt olje oppå, el egg hvis du vil være litt fancy..Det skal jeg prøve Prøvde med den type olje jeg skrev, da d faktisk står på flaska at den er egnet for det, Å resultatet ble faktisk ille. Ikke vart de sprøstekte, ble mere gule enn brune. Smakte ikke på de da det ikke så nå særlig innbydende ut. Så ergo, produsenten av denne oljen burde revurdert etiketten. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 27. februar 2012 Del Skrevet 27. februar 2012 http://forum.fitnessbloggen.no/threads/camillas-matlogg.2290/ Nesten nederst på siden står det en god fremgangsmåte til hvordan du får nokså sunne vårruller Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.