Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg bakte pizza i går, og brukte en helt standard oppskrift med gjær og smør, hvor jeg byttet ut hvetemel med mandelmel og havregryn, beholdt ca 1/5 speltmel bare. Regner med at om du da erstatter noe av mandelmelet med proteinpulver/Bakepro eller liknende, og eventuelt tilsetter noen egg, så trenger det ikke være mer avansert:)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...