Lotta Skrevet 18. februar 2012 Skrevet 18. februar 2012 Noen som har prøvd dette? Fant det i bakehylla på Rimi i dag og følte det måtte testes etter å ha sett på næringsinnholdet I morgen tidlig blir det ferske rundstykker! Næringsinnhold per 100 g ferdig bakst: 211 kalorier 17,4 g protein 4,3 g karbo (hvorav 0,1 g sukkerarter) 10 g fett 17,2 g kostfiber 0,2 g natrium Ingredienser: Hvetegluten, ertefiber, myseprotein, kruskakli, kostfiber, linfrø, solsikkekjerner, emulgator, hevemiddel, fiberhusk, fortykningsmiddel, salt, surhetsregulerende middel, aroma. Kan inneholde spor av sesam. Anya, CaraMella og hoppsann 3 Siter
Kristin Charm Skrevet 18. februar 2012 Skrevet 18. februar 2012 Har ikke prøvd selv, men det høres jo ikke så dumt ut Foretrekker å bake selv, jeg (skriver hun, mens hun sitter og nyter sitt nybakte brød) :thumbsup: Siter
Lotta Skrevet 20. februar 2012 Forfatter Skrevet 20. februar 2012 Jeg laget disse i rundstykkeform i dag. I og med at jeg brukte to spiseskjeer til å forme rundstykkene ble de ikke så estetisk pene, men de smakte tilnærmet likt "vanlig" brød og var saftige. Veldig godt, synes jeg Jeg laget en liten tvist på dem - istedenfor å bruke vann + 40 g margarin/olje blandet jeg bakemiksen med vann, 1 egg, 1 ss kesam, 1 ss olivenolje og 1 ss soft light smør. Hev også oppi litt oregano. Anbefales Lily og Anya 2 Siter
Karoline84 Skrevet 10. mars 2012 Skrevet 10. mars 2012 Jeg kjøpte denne miksen på butikken i går, og tenkte å teste den ut i dag. Mn litt skeptisk til alt jeg selv ikke lager fra bunnen av,siden man aldri kan være 100% sikker på at innholdsfortegnlsen er helt korrekt. Så eg får se hvordan dette blir Kristin Charm 1 Siter
Karoline84 Skrevet 11. mars 2012 Skrevet 11. mars 2012 "Kristin Charm skrev: Har ikke prøvd selv, men det høres jo ikke så dumt ut Foretrekker å bake selv, jeg (skriver hun, mens hun sitter og nyter sitt nybakte brød) :thumbsup: Prøvekaninen overlevde! og jeg brukte halve deigen å kjevlet den ut som pizzabunn,stekte den litt,og så tok eg på fyllet, og stekte igjen. Og gjett om de va digg me pizza da!?! Har ikke spist pizza på nermere ett år!! Dette ble en sunnere vaiant, med hjemmelaget tomatsaus, karbonadedeig-masse masse! Fersk brokkoli, ja dere hørte rikig, brokkoli. Førrste gang det prøves, men kan ambefales! Og så hadde jeg på masse ost på toppen, og NYT!?! Anya og Kristin Charm 2 Siter
Gjest aaa Skrevet 11. mars 2012 Skrevet 11. mars 2012 "Karoline84 skrev: Prøvekaninen overlevde! og jeg brukte halve deigen å kjevlet den ut som pizzabunn,stekte den litt,og så tok eg på fyllet, og stekte igjen. Og gjett om de va digg me pizza da!?! Har ikke spist pizza på nermere ett år!! Dette ble en sunnere vaiant, med hjemmelaget tomatsaus, karbonadedeig-masse masse! Fersk brokkoli, ja dere hørte rikig, brokkoli. Førrste gang det prøves, men kan ambefales! Og så hadde jeg på masse ost på toppen, og NYT!?! Da må den prøves på onsdag! Karoline84 1 Siter
Karoline84 Skrevet 11. mars 2012 Skrevet 11. mars 2012 For bilder av ferdige pizzaen,gå inn på treningsloggen min Siter
Lily Skrevet 11. mars 2012 Skrevet 11. mars 2012 "Karoline84 skrev: For bilder av ferdige pizzaen,gå inn på treningsloggen min Du burde legge en link under profilen din Siter
Gjest aaa Skrevet 11. mars 2012 Skrevet 11. mars 2012 "Karoline84 skrev: For bilder av ferdige pizzaen,gå inn på treningsloggen min Jeg skulle, som Lily, til å be om link Siter
Karoline84 Skrevet 11. mars 2012 Skrevet 11. mars 2012 "Little Engine that Could skrev: Jeg skulle, som Lily, til å be om link http://forum.fitnessbloggen.no/threads/karolines-trenings-logg-ny-motivasjon.3016/page-6#post-202071 Link til loggen min Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.