Espen Skrevet 17. februar 2012 Del Skrevet 17. februar 2012 Teithetsalarm for dette spørsmålet: Ble brått litt usikker hvordan beregne endel posjonsstørrelser i datasystemet til diett.no F.eks oppgis jo mat som kyllinlår med " andel spiselig ". Vil det si at man legger inn vekta på HELE låret ( koteletter osv osv ) så trekker systemet ut et gjennomsnitt bein, eller skal man veie beina etterpå, og legge inn NETTOVEKTEN på kjøttet ? Gjelder iof også f.eks for egg, appelsiner og en god del matvarer der man ikke spiser skallet.... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4696-hvordan-beregnes-mat-med-bein/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 17. februar 2012 Del Skrevet 17. februar 2012 Kostregistreringsverktøy opererer med tall fra matvaretabellen, og da er det per mengde spiselig vare. Derfor er det det du skal skrive inn. For å sjekke, kan du skrive inn 100g kyllinglår og se på proteinmengden du får oppgitt. Om denne er rundt 20-21g vil det si at programmet regner det som 100g kjøtt fra kyllinglår, og da må du trekke fra beina selv. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4696-hvordan-beregnes-mat-med-bein/#findComment-160750 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Skrevet 17. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 17. februar 2012 Ja, 100gr kjøtt blir 23gr protein. Må altså trekke fra bena " manuelt ". Takk for oppklaringen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4696-hvordan-beregnes-mat-med-bein/#findComment-160758 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.