Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Teithetsalarm for dette spørsmålet:

Ble brått litt usikker hvordan beregne endel posjonsstørrelser i datasystemet til diett.no

F.eks oppgis jo mat som kyllinlår med " andel spiselig ".

Vil det si at man legger inn vekta på HELE låret ( koteletter osv osv ) så trekker systemet ut et gjennomsnitt bein, eller skal man veie beina etterpå, og legge inn NETTOVEKTEN på kjøttet ?

Gjelder iof også f.eks for egg, appelsiner og en god del matvarer der man ikke spiser skallet....:)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4696-hvordan-beregnes-mat-med-bein/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kostregistreringsverktøy opererer med tall fra matvaretabellen, og da er det per mengde spiselig vare. Derfor er det det du skal skrive inn.

For å sjekke, kan du skrive inn 100g kyllinglår og se på proteinmengden du får oppgitt. Om denne er rundt 20-21g vil det si at programmet regner det som 100g kjøtt fra kyllinglår, og da må du trekke fra beina selv.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...