Gå til innhold

Anbefalte innlegg

"Norsk oppdrettslaks er fortsatt en god kilde til langkjedete omega-3-fettsyrer, selv om slik laks fôres med planteoljer i større grad enn før."

http://www.forskning.no/artikler/2012/februar/312747

Jeg har tenkt litt på dette, og om det er verdt pengene å kjøpe villaks istedenfor oppdrettslaks. Jeg tror jeg kan ta det med ro. Fordelene oppveier ulempene, selv om miljøtrykket er mye høyere med oppdrett enn viltfanget.

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4423-oppdretslaks-ikke-s%C3%A5-ille-allikevel/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...