Sungrazer Skrevet 11. februar 2012 Del Skrevet 11. februar 2012 "Norsk oppdrettslaks er fortsatt en god kilde til langkjedete omega-3-fettsyrer, selv om slik laks fôres med planteoljer i større grad enn før." http://www.forskning.no/artikler/2012/februar/312747 Jeg har tenkt litt på dette, og om det er verdt pengene å kjøpe villaks istedenfor oppdrettslaks. Jeg tror jeg kan ta det med ro. Fordelene oppveier ulempene, selv om miljøtrykket er mye høyere med oppdrett enn viltfanget. Jørgen Andreassen, Vegard L, IngunnE og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4423-oppdretslaks-ikke-s%C3%A5-ille-allikevel/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.