Madison Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 NAM! jeg lagde digge proteinvafler for første gang idag Proteinvafler: 6 egg 80 g mandelmel 20g vaniljeproteinpulver 1 ss fiber husk 50gr. smør (40 gr. i røren og 10 gr til steking ca.) litt vann Sukrinmelis, kanel, stevia vanilla og kardemomme (Kan med fordel ta vekk smør og litt plommer, men siden det er til mamma er jeg avhengig av at hun liker de også ) Kristin Charm, TinaFighter og lisemk 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3945-sunne-desserter/page/2/#findComment-151618 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 Nam! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3945-sunne-desserter/page/2/#findComment-152580 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dice89 Skrevet 24. mars 2012 Del Skrevet 24. mars 2012 Kom over denne tråden igjen på jakt etter en god proteinvaffel-oppskrift (skal prøve Madison sin ), og tenkte jeg kunne dele en dessert-oppskrift med det samme: Pannacotta: 2,5 dl. kokosmelk lett 3 ss. sukrin 1 vaniljestang 3 gelatinplater 3 dl. vaniljekesam Legg gelatinplater i kaldt vann i 5-7 min. Kok opp kokosmelk og sukrin. Skjær opp vaniljestangen og tilsett innholdet i kjelen. La også selve vaniljestangen koke opp sammen med resten. Når gelatinplatene er avkjølt lenge nok, ta ut vaniljestangen fra kjelen, og trekk kjelen av platen. Smelt gelatinplatene i blandingen. La det avkjøle seg til romtemperatur, og rør deretter inn kesamen. Hell over i porsjonsformer (f.eks konjakkglass) og sett porsjonene i kjøleskap i minst 4 timer. Kan godt lages kvelden før servering. Med denne oppskriften ble det 3 porsjoner på størrelse med den på bildet under. Evt. topping er (selvfølgelig) valgfritt, men jeg brukte rørte skogsbær (frosne fra Coop) blandet med noen ts. sukrinmelis. I tillegg drysset jeg litt kokos og hjemmelaget musli over. Titanium 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3945-sunne-desserter/page/2/#findComment-222163 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.