Gå til innhold
GummiTarsan

Redusere fett%

Anbefalte innlegg

Hei

Jeg er en mann på 19 år og vil gjerne redusere fett %, mens samtidig øke muskel styrke. Jeg har holdt på med styrke trening (løs vekter) i snart 6 måneder. Jeg klarer å løfte dobbelt så tungt som da jeg begynte, og det er en vesentlig forskjell på muskel str noe som jeg er veldig fornøyd med. Men nå vil jeg virkelig satse på dette med kosthold for å kunne redusere fett% for å fremheve musklene mer og få den ettertraktede six-packen. 

Jeg vet bare ikke hva jeg burde spise og hvor mye. Jeg bor fortsatt med foreldre, så middagen er noe som ikke akkurat jeg bestemmer. Det er som regel poteter med noe annet. Men frokost, lunsj og kveldsmat bestemmer jeg jo selv.

Hva er det jeg burde spise, og hvor mye? Jeg tar kreatin som kosttilskud akkurat nå, så jeg drikker mye vann. Jeg trener annenhver dag i 2 timer og har en veldig aktiv jobb.

Vekt:75-80Kg
Høyde:187cm

Setter stor pris på all hjelp jeg kan få :D

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

1. spis mer

2. tren hardere

3 ??

4. profit

 

Jeg har trent i 7 år og jeg har fortsatt områder jeg også kan forbedre meg på. Man får ikke drømmekroppen på 6 måneder m8

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her