Gå til innhold
sportyspice

Beinhinnebetennelse av sykling!

Anbefalte innlegg

Hei folkens. 

Har hatt en periode nå hvor jeg har kjørt all cardio på sykkel. Var mye plaget med beinhinnebetennelse før da jeg løp, så sluttet med det for mange år siden. Så kjenner jeg den murringen i leggene igjen... trodde det var nesten umulig å få det av sykling! Syklet i to måneder nå, men siste uka har jeg hatt mer motstand for å presse meg i intervallene. Lurer på om jeg tråkker feil eller om jeg har økt for mye. Kan jeg fortsette å sykle eller vil det bli verre? Er det noen som har opplevd det samme? Hvordan bør foten sitte på pedalen? Jeg har bare syklet på, uten å egentlig tenke teknikk.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Antakeligvis n. saphenus som er irritert. Ganske vanlig årsak til "falsk" benhinnebetennelse (dvs. i realiteten en nervesmerte). Dette kan bla. skje dersom man har svake hoftebøyere, eller hvis lysken er for stram (slik at lyskemuskulaturen smeller n. femoris opp i lig. inguinale).

img_8996-2.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for svar! Skal tøye mer. 

Hele fremsiden på leggen er nå hoven og øm. Har ikke lyst på kondisjonspause... burde det gå bra å sykle lett? Med hælen eller tåa nederst isåfall? Har bestilt legetime så får vel flere svar etterhvert. Igjen, takk for tilbakemelding.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her