Gå til innhold
Stimpy

Teknikk Knebøy og markløft Video

Anbefalte innlegg

Kunne ha trengt kommentarer om hva som gjøres feil og hva som er riktig på teknikken min i knebøy og markløft. Jeg er en gutt på 14år og er ny når det gjelder styrketrening med vekter. Spiller fotball og har startet med vektløfting først å fremst siden det hjelper med fotballen (sterkere, hurtigere, skader osv.) Har lest mye på teknikk og sett på masse videor.  Knebøyen min synes jeg er bra, men markløft ikke så. Ser på videon at jeg skyver hofta for fort frem, altså før stanga kommer til kneet mitt. Kan være feil men trenger tips fra dere. Vet at jeg ikke løfter mye, men har akurrat starta. Bare 20kg+ stanga på knebøy og 30kg+stang på markløft

Det er en spilleliste. Dårlig filmet men video 2 så er knebøyen litt bedre filmet. Markløft på video 3, Obs opp ned.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

På 25.12.2016 den 15.28, Stimpy skrev:

Ingen som hjelpe her eller? Har satt veldig stor pris om noen ville :)

Mer oppspenning i både knebøy og markløft. For deg som nettopp har startet å trene tror jeg det handler litt om å få kontakt med musklene i korsryggen, for så å klare å spenne opp og holde rett rygg. 

Ligg på magen og løft opp armene foran deg, samtidig som du løfter opp beina. Kjenn at det brenner litt i korsryggen etter hvert. Prøv dette før knebøy og mark og se om du merker noe forskjell. 

Mulig sumo mark hadde passer din kropp bedre  

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Marken vises opp ned, så litt vanskelig å se detaljer. Ser ut som at du kunne ha utbytte av en noe bredere beinstilling.

Knebøyen er OK, men du mister kontakten med korsryggen på toppen ved å trekke bekkenet innunder; dette er helt klart noe som bør korrigeres.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her