Gjest Jester Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 Hva blander du ut i og hvordan? ON sitt blir kremaktig i 2dl vann og med en shaker Blander det i ca 3 cl vann i en shaker. Blir enten en klissete klumpete smørje eller så er 2/3 blitt skum som minner om det du får av zalo i oppvasken. Altså temmelig robuste greier som ikke blir til veske igjen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3550-kasein-anbefalinger/page/3/#findComment-144531 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest aaa Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 3cl? Er jo ikke rart det blir tjukt. Sikker på at det ikke var 3dl? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3550-kasein-anbefalinger/page/3/#findComment-144537 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 3cl? Er jo ikke rart det blir tjukt. Sikker på at det ikke var 3dl? haha, ja 3 DL selvfølgelig Får prøve å leke med vann vs doseringer. Som regel bruker jeg 80g whey på 3 dl vann, 3 gode slurker i stedet for en 8 dl med den smaken. Så mulig jeg bare har for mye kasein i forhold til veske, leste aldri no på den bare fulgte gammel vane. 2 scoops og 3 dl vann Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3550-kasein-anbefalinger/page/3/#findComment-144545 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest aaa Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 haha, ja 3 DL selvfølgelig Får prøve å leke med vann vs doseringer. Som regel bruker jeg 80g whey på 3 dl vann, 3 gode slurker i stedet for en 8 dl med den smaken. Så mulig jeg bare har for mye kasein i forhold til veske, leste aldri no på den bare fulgte gammel vane. 2 scoops og 3 dl vann Jeg pleier å blande 1 scoop i 2dl vann. Da blir den ca like tykk som 1 scoop myse i 0.75dl vann. 1 scoop på 1.5dl tror jeg blir veldig lite. Prøv 2-3dl per scoop Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3550-kasein-anbefalinger/page/3/#findComment-144557 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.