Samsons Skrevet 15. september 2015 Del Skrevet 15. september 2015 Hei folkens, Noe jeg savner er deling av oppskrifter! Joda, vi har jo de vanlige "Dette kan du spise på den dietten, og dette på den" men nå vil jeg ha en tråd med oppskrifter for et sunt og variert kosthold! Hva skal oppskriften inneholde? Bilder, visuelle framgangsbilder er alltid noe som kan få selv "Britt og Egils supergøye suppe" til å se god ut.Ingredienser er vel en selvfølge?Framgangsmåte, helst din egen framgangsmåte. Ikke noe "Toro sier ditt, toro sier datt" her er vi badass. Om du liker å smekke litt paprika oppi, så gjør det!Kanskje et bilde av den ferdige retten? Samsons Levergryte Ingredienser: Okselever (800g) (Du kan benytte deg av andre levere også om du vil) Melk (8dl) Vann (8dl) Hermetiske kantareller (1 boks, 110g) Fullkorns pasta (100g) Toro Stroganoff Gryte (2 pakker) Framgangsmåte: Når du har tint okseleveren skal den se slik som dette ut: Du vil merke at det er et tynt lag på leveren som kan minne om pølseskinn, dette er "kammen" kammen kan forbli på men det gjør at den ferdige retten ikke er like mør og god som vi vil ha den! Den er ganske enkelt å ta av, riv litt i skinnet og begynn å dra rolig. Det tar nok noen forsøk men etter en stund vil alt være vekke. Gjør det samme på andre siden. Slik vil leveren se ut når du har fått av kammen, så da kommer neste ting som må fjernes. Fettet. Som man ser på bildet har leveren ganske mange "fetthuler" disse går helt fint ann å spise men jeg syns det er like greit å kutte dem ut. Man skjærer da kjøttet opp i mindre terninger og prøver å kutte ut så mye av fettet som mulig, uten å måtte hive mye av kjøttet. Etter å ha kuttet vekk fettet og kuttet kjøttet i terninger bør det se slik som dette ut. Du kan selv velge om du vil ha mindre eller større deler, men jeg liker iallefall å ha en grei størrelse på bitene. Hiv kjøttet i pannen og stek det på høy temperatur. Samtidig som du starter med dette hiv toro stroganoff grytene oppi en kasserolle sammen med kantarellene, 8dl melk, 8dl vann og pastaen. (Kutt gjerne ned litt på vannet om du liker litt høyere konsistens på gryten) Kjøttet begynner å bli ferdig etter noen få minutter på pannen, på tide å skru varme på kasserollen! Hiv kjøttet direkte oppi kasserollen. Jeg liker å la kasserollen stå i rundt 1 time, kanskje litt over også. Det som er så fantastisk med leverkjøtt er at det trekker til seg andres smaker samtidig som det slipper ut sine egne. Det blir helt fantastisk mørt og godt dersom det får stå over lengre tid! Det ferdige resultatet, mørt og fantastisk godt. Og ikke minst, sunt! FitFish, Ole-Mats Moskvil og Aurelius 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/34381-fitness-matprat-del-en-oppskrift/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
McLovin Skrevet 23. september 2015 Del Skrevet 23. september 2015 Det ble litt stusselig uten noen svar her... Tillater meg å poste uten bilder. Alle vet hvordan en pannekake ser ut Jeg er totalhekta på havrelapper om dagen. Fant en oppskrift på nett som jeg egentlig bare forkastet halvveis inn i første runde, siden jeg liker å eksperimentere litt med det meste av mat...Jeg opererer med "en dæsj" av alt, men sånn ca så blir det: 3 egg. 4-5 ss cottage cheese et dryss salt en kvart til en halv ts bakepulver en neve mandler ca 2 dl havregryn + en skvett melk om du vil ha tynnere røre. Eller annen væske. Stavmiks mandler og havregrynn til mandelmel og havremel. Legg til resten. Fortsett med stavmikseren til det blir en fin røre. Stek. Spis. Det fine er at man kan legge i hva man vil i røren. Kanel funker bra. Tenker å prøve å legge i eple også, og se om det blir en slags eplekake-pannekake-hybrid. Samsons og FitFish 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/34381-fitness-matprat-del-en-oppskrift/#findComment-1162948 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BadWolf Skrevet 24. september 2015 Del Skrevet 24. september 2015 Bare jeg som ikke ser bildene i oppskriften til Samson? Samsons 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/34381-fitness-matprat-del-en-oppskrift/#findComment-1163102 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 24. september 2015 Del Skrevet 24. september 2015 Nope Samsons 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/34381-fitness-matprat-del-en-oppskrift/#findComment-1163130 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Samsons Skrevet 24. september 2015 Forfatter Del Skrevet 24. september 2015 Tråden er nå oppdatert! Astriiiixxx 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/34381-fitness-matprat-del-en-oppskrift/#findComment-1163186 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karoline84 Skrevet 29. september 2015 Del Skrevet 29. september 2015 proteinlapper uten proteinpulver. det er 64gr proteiner i dette måltidet http://fitnesskaroline.blogg.no/1443347318_proteinrike_lapper_ut.html Sephania og Samsons 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/34381-fitness-matprat-del-en-oppskrift/#findComment-1163964 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.