Ellie00 Skrevet 22. januar 2012 Skrevet 22. januar 2012 Hei, lurer på om noen kan gi meg litt innspill på forbedringer på oppkarbingen min Spiser til vanlig ca: 1500 kcal (skal prøve å øke litt her) 170-220 g protein 80-100 g karb 40-60 g fett Etter 7-10 dager med dette prøver jeg å ta en dag der jeg fyller på med litt karbs og kalorier.. igår så det slik ut: 2400 kcal 330 g karbs 115 g protein 46 g fett M1: pasta/egg/salat/kesam M2: wrap/søtpotet+potet/kylling M3: Havregrøt med tørket frukt og banan Dette ble spist på 8 timer. Hvordan ser dette ut? Hvilke forbedringer kan jeg gjøre neste gang? Er forresten 22 år, 167 og 55 kg. Siter
jallajalla Skrevet 26. januar 2012 Skrevet 26. januar 2012 hei! Kan ikke så veldig mye om dette, men kan slenge inn ett par artikler du kan lese http://fitnessbloggen.no/oppkarbing-abc/ http://myrevolution.no/forum/f20/retningslinjer-for-oppkarbing-1105/ Silje K 1 Siter
Ellie00 Skrevet 26. januar 2012 Forfatter Skrevet 26. januar 2012 "CamillaLor skrev: hei! Kan ikke så veldig mye om dette, men kan slenge inn ett par artikler du kan lese http://fitnessbloggen.no/oppkarbing-abc/ http://myrevolution.no/forum/f20/retningslinjer-for-oppkarbing-1105/ takktakk Siter
Vegard L Skrevet 28. januar 2012 Skrevet 28. januar 2012 Generelt ville jeg prioritert rotfrukter som potet, søtpotet, kålrot og sånn til oppkarbing. Disse inneholder mye stivelse, som er ren glukose. Dette er den karbohydratformen som enklest finner veien til glykogenlagrene dine. Siter
Ellie00 Skrevet 29. januar 2012 Forfatter Skrevet 29. januar 2012 "Vegard Lysne skrev: Generelt ville jeg prioritert rotfrukter som potet, søtpotet, kålrot og sånn til oppkarbing. Disse inneholder mye stivelse, som er ren glukose. Dette er den karbohydratformen som enklest finner veien til glykogenlagrene dine. Okei. da gjør jeg det neste gang. Takk skal du ha Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.