Gå til innhold

optimal oppkarbing?


Ellie00

Anbefalte innlegg

Hei, lurer på om noen kan gi meg litt innspill på forbedringer på oppkarbingen min :)

Spiser til vanlig ca:

1500 kcal (skal prøve å øke litt her)

170-220 g protein

80-100 g karb

40-60 g fett

Etter 7-10 dager med dette prøver jeg å ta en dag der jeg fyller på med litt karbs og kalorier.. igår så det slik ut:

2400 kcal

330 g karbs

115 g protein

46 g fett

M1: pasta/egg/salat/kesam

M2: wrap/søtpotet+potet/kylling

M3: Havregrøt med tørket frukt og banan

Dette ble spist på 8 timer.

Hvordan ser dette ut? Hvilke forbedringer kan jeg gjøre neste gang?

Er forresten 22 år, 167 og 55 kg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Generelt ville jeg prioritert rotfrukter som potet, søtpotet, kålrot og sånn til oppkarbing. Disse inneholder mye stivelse, som er ren glukose. Dette er den karbohydratformen som enklest finner veien til glykogenlagrene dine.

Okei. da gjør jeg det neste gang. Takk skal du ha :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...