Ellie00 Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Hei, lurer på om noen kan gi meg litt innspill på forbedringer på oppkarbingen min Spiser til vanlig ca: 1500 kcal (skal prøve å øke litt her) 170-220 g protein 80-100 g karb 40-60 g fett Etter 7-10 dager med dette prøver jeg å ta en dag der jeg fyller på med litt karbs og kalorier.. igår så det slik ut: 2400 kcal 330 g karbs 115 g protein 46 g fett M1: pasta/egg/salat/kesam M2: wrap/søtpotet+potet/kylling M3: Havregrøt med tørket frukt og banan Dette ble spist på 8 timer. Hvordan ser dette ut? Hvilke forbedringer kan jeg gjøre neste gang? Er forresten 22 år, 167 og 55 kg. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3437-optimal-oppkarbing/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 26. januar 2012 Del Skrevet 26. januar 2012 hei! Kan ikke så veldig mye om dette, men kan slenge inn ett par artikler du kan lese http://fitnessbloggen.no/oppkarbing-abc/ http://myrevolution.no/forum/f20/retningslinjer-for-oppkarbing-1105/ Silje K 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3437-optimal-oppkarbing/#findComment-122247 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ellie00 Skrevet 26. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 26. januar 2012 hei! Kan ikke så veldig mye om dette, men kan slenge inn ett par artikler du kan lese http://fitnessbloggen.no/oppkarbing-abc/ http://myrevolution.no/forum/f20/retningslinjer-for-oppkarbing-1105/ takktakk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3437-optimal-oppkarbing/#findComment-122277 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 28. januar 2012 Del Skrevet 28. januar 2012 Generelt ville jeg prioritert rotfrukter som potet, søtpotet, kålrot og sånn til oppkarbing. Disse inneholder mye stivelse, som er ren glukose. Dette er den karbohydratformen som enklest finner veien til glykogenlagrene dine. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3437-optimal-oppkarbing/#findComment-125929 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ellie00 Skrevet 29. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 29. januar 2012 Generelt ville jeg prioritert rotfrukter som potet, søtpotet, kålrot og sånn til oppkarbing. Disse inneholder mye stivelse, som er ren glukose. Dette er den karbohydratformen som enklest finner veien til glykogenlagrene dine. Okei. da gjør jeg det neste gang. Takk skal du ha Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3437-optimal-oppkarbing/#findComment-128425 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.