Gå til innhold

Noen som vil være med på PSMF én uke, start imorgen? :)


Marly

Anbefalte innlegg

Heia godtfolk!

Kjørte PSMF en uke i begynnelsen av januar, som funka veldig bra for min del: var alltid mett, hadde energi, og gikk ned 10cm totalt og 1,5 kg. Nå har jeg hatt en meget slakk uke i mellomtiden, med masse god mat og gode treninger. Kg er derfor "tilbake" (hallo vannvekt) men cm er det samme, så virker virkelig som detta opplegget tar knekken på litt underhudsfett-og det liker vi!

Tenkte å kjøre 7 dager til før jeg sier takk for meg og går over til mer moderat diett. Men etter deilige karbohydrater sitter det litt hardt inne og dra fram tunfiskbokser te frokost igjen.. Så, tenkte å høre om noen hadde lyst te å henge seg på? Om noen kunne tenke seg det, kan vi poste "oppdatering" hver kveld om dagens spennende meny (wrahahahah) , energinivå, treninger etc? Og dag 7 kan vi dele før/etter målinger og matpornobilder? (y)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Okay, hva med: Hvis man detter av, må man bestille en pose Whey-80 proteinpulver (169,-) te den andre? (Hvis du bruker pulver da, om ikke er jeg åpen for det meste annet.:)

Jeg er forresten ei jente på 25, bor i Trondheim og er maks utålmodig på å gå ned noen buksestr..! Ligger på ca 40 idag, vil gjerne ned te 36 med tid. Har for øyeblikket veldig stillesittende hverdag, men da jeg muligens snart får en kafé- jobb håper jeg det blir litt bedre fettforbrenning..!

Liker best vekttrening & løping, misliker sterkt smaken av tunfisk men trøkker den i meg lell og er koffeinavhengig.

Your turn! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette kunne jeg tenke meg å prøve ut også, så vil gjerne slenge meg med! Har ikke prøvd tidligere, så gøy å se hvordan det fungerer. Trener hovedsaklig styrketrening + calisthenics, er 175 høy og ca. 67 kg.

Vært litt sløvere med kostholdet den siste tiden, så tenker å ta en sånn uke som en kickstart på et litt mer ordentlig opplegg. På grunn av calisthenicsen så er det ingen fordel å være for tung..:)

*edit, noen skriveleifer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Høres greit ut, proteinpulver er aldri feil ;-)

Hadde det vært en idé med en liten hemmelig gruppe på Facebook? :-) da blir det jo utrolig enkelt å legge ut matbilder (heheh, spørs om det blir så mye forskjellig spennende da), daglige oppdateringer og litt om hvordan det går underveis? :-) så trenger ikke hele fitnessbloggen få med seg alt av oppdateringer? ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...