Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det man KAN gjøre, hvis man vil ha bearnaise litt raskere, er som følgende ; Lag en ganske stor dose med reduksjon (eddik, hel sort pepper, finhakket løk, laurbærblad, estragonstilker hvis du har, og kok skikkelig godt inn. Sil av, og frys inn i isbitform. En kube med reduksjon holder fint til saus til to-fire personer. Kjøp inn ett-halvannet kilo med smør, og smelt det på lav varme. Hell så over i en høy beholder med smal bunn. Litermål er greit her. La stå i 5-10 min, til alt melkestoffet har lagt seg på bunnen. Hell forsiktig over i mindre beholdere, sett på lokk, og sett i kjøleskapet. Her holder de seg til den neste Olsenbanden - filmen kommer ut.

Så neste gang du vil ha bearnes, smelt en isbit i en kjele, bland med en eggeplomme, smelt klaret smør i en kjele til varmt, og kombiner på vanlig vis. Estragonblader i mot slutten. Ta-daaa!

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32207-fryse-matris/page/2/#findComment-1098947
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...