Lisa Skrevet 19. desember 2014 Del Skrevet 19. desember 2014 Jeg prøvde å fryse berneise-saus.. Når jeg tinte den opp igjen skilte den seg totalt. Verken å varme den eller forsøke røre den sammen igjen kald fungerte :/ Det funker fint med posesaus fra Toro. Hehehe Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32207-fryse-matris/page/2/#findComment-1098860 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldara Skrevet 19. desember 2014 Forfatter Del Skrevet 19. desember 2014 skummelt.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32207-fryse-matris/page/2/#findComment-1098940 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 19. desember 2014 Del Skrevet 19. desember 2014 Det man KAN gjøre, hvis man vil ha bearnaise litt raskere, er som følgende ; Lag en ganske stor dose med reduksjon (eddik, hel sort pepper, finhakket løk, laurbærblad, estragonstilker hvis du har, og kok skikkelig godt inn. Sil av, og frys inn i isbitform. En kube med reduksjon holder fint til saus til to-fire personer. Kjøp inn ett-halvannet kilo med smør, og smelt det på lav varme. Hell så over i en høy beholder med smal bunn. Litermål er greit her. La stå i 5-10 min, til alt melkestoffet har lagt seg på bunnen. Hell forsiktig over i mindre beholdere, sett på lokk, og sett i kjøleskapet. Her holder de seg til den neste Olsenbanden - filmen kommer ut. Så neste gang du vil ha bearnes, smelt en isbit i en kjele, bland med en eggeplomme, smelt klaret smør i en kjele til varmt, og kombiner på vanlig vis. Estragonblader i mot slutten. Ta-daaa! Kristines1990 og Aldara 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32207-fryse-matris/page/2/#findComment-1098947 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldara Skrevet 19. desember 2014 Forfatter Del Skrevet 19. desember 2014 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32207-fryse-matris/page/2/#findComment-1098950 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.