Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg vet ikke helt om jeg tror så veldig på at en viss prosentfordeling av makroer skal være bedre enn andre, så lenge man når de målene man har satt seg diettmessig.

På den ene siden er det jo ikke særlig sunt for kroppen å over lengre tid skyfle nedpå med produkter fulle av sukker og billig fett, på den andre siden skal det spises ganske mye agurk for å gå opp i vekt.

Hva med en mellomting? Spis et godt og variert og næringstett kosthold, og så kan du kose deg med big tasty og cola en skjelden gang innimellom?

Går fint an å bli feit på egg, smør, fløte, helmelk, entrecôte, laks, grønnsaker og ris, liksom.

Syns det er en fin tommelfingerregel at ca. 80-90% av maten bør være variert, næringsrik mat som er ganske nær sin naturlige form. Uavhengig om man skal opp eller ned i vekt. Mat er så mye mer enn makronæringsstoffer.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...