Kristin Charm Skrevet 15. januar 2012 Del Skrevet 15. januar 2012 Jeg lurte litt på dette med oppkarbingsdager. Er det nødvendig å spise så enormt mye mer i kalorier enn hva du gjør til vanlig på en slik dag, så lenge karbohydratinnholdet er høyt? Vil det være like gunstig dersom oppkarbingen legges på vedlikehold kalorimessig så lenge store deler av kaloriene går til karbs? Jeg spør siden mange sliter med at de får i seg så enormt mye mat på disse dagene at de overskrider det daglige kaloriinntaket med flere tusen kalorier. Selv spiser jeg på vedlikehold hver dag, da jeg ikke har planer om å gå noe særlig hverken ned eller opp i vekt, men jeg spiser svært moderat med karbohydrater. Trener fire-fem ganger i uken, styrke og kondisjon. Hadde en slik oppkarbingsdag vært nyttig, og da henviser jeg til det ovenfor? Håper på gode svar Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3165-oppkarbing-p%C3%A5-vedlikehold/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillefrøken Skrevet 15. januar 2012 Del Skrevet 15. januar 2012 Lurer på det samme, så jeg følger litt med her jeg Kristin Charm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3165-oppkarbing-p%C3%A5-vedlikehold/#findComment-105013 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 16. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 16. januar 2012 Satser på at noen har svar da! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3165-oppkarbing-p%C3%A5-vedlikehold/#findComment-106098 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robert André Skrevet 16. januar 2012 Del Skrevet 16. januar 2012 1. Spisedager er litt oppskrytt, og fungerer ikke like godt i praksis som i teorien 2. Spisedager bør være forbeholdt de som er på diett med et visst energiunderskudd 3. Effekten er størst om man spiser mindre karbohydrater på diettdagene 4. En spisedag er først og fremst effektiv når man har lav fettprosent Poenget med spisedagen er ikke å spise dobbelt så mange kcal som vanlig. Å spise 10-30 % mer, samtidig som man spiser mindre fett og protein og litt mer karb er riktig måte å gjøre det på. lillefrøken 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3165-oppkarbing-p%C3%A5-vedlikehold/#findComment-106161 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 16. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 16. januar 2012 1. Spisedager er litt oppskrytt, og fungerer ikke like godt i praksis som i teorien 2. Spisedager bør være forbeholdt de som er på diett med et visst energiunderskudd 3. Effekten er størst om man spiser mindre karbohydrater på diettdagene 4. En spisedag er først og fremst effektiv når man har lav fettprosent Poenget med spisedagen er ikke å spise dobbelt så mange kcal som vanlig. Å spise 10-30 % mer, samtidig som man spiser mindre fett og protein og litt mer karb er riktig måte å gjøre det på. Takk for svar Jeg føler selv kostholdet mitt fungerer veldig fint som det er, og har ikke kjent noe stort behov for en slik dag i det hele tatt. Har derimot en del venner som har anbefalt det, men jeg har ikke helt sett vitsen. Og nå underbygget du bare tankene mine ennå mer, så da fortsetter jeg nok med mitt eget kjør! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3165-oppkarbing-p%C3%A5-vedlikehold/#findComment-106183 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robert André Skrevet 16. januar 2012 Del Skrevet 16. januar 2012 For mange er ikke dette langt unna en subklinisk variant av overspising. Jeg synes man i stedet kan holde seg til belønningsmåltid. Disse bør nødvendigvis ikke inneholde så mye mer mat, heller det at man kan spise det man vil i moderate mengder. På den måten lar man heller ikke det sosiale aspektet ved livsstilen falle utenfor. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3165-oppkarbing-p%C3%A5-vedlikehold/#findComment-106217 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.