Tiwas Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Eller bland dem med cake in a cup fra funksjonell mat (choc chip, ftw) med litt ekstra vann og nuke i 90 sek. Deilieg brownie med masse protein SterkBalanse 1 Siter
Lea Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 "Velvet skrev: what happens? Enda bedre med noen minutter i stekeovnen, enn i mikroen Siter
WebPT Skrevet 30. juli 2014 Forfatter Skrevet 30. juli 2014 "Lea skrev: Enda bedre med noen minutter i stekeovnen, enn i mikroen Brødristern er aller best! Janeee 1 Siter
snusmumrikken91 Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Jeg ble skikkelig skuffa da jeg smakte både brownie og double chocolate chunk som hadde kjørt seg et halvminutt i mikroen. Synes ikke de smakte på langt nær som godt som i "rå" tilstand. Kanskje de gjør seg bedre som sprø kjeks, hvis de får steke ganske lenge i ovn? Siter
Tiwas Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 "snusmumrikken91 skrev: Jeg ble skikkelig skuffa da jeg smakte både brownie og double chocolate chunk som hadde kjørt seg et halvminutt i mikroen. Synes ikke de smakte på langt nær som godt som i "rå" tilstand. Kanskje de gjør seg bedre som sprø kjeks, hvis de får steke ganske lenge i ovn? 30 sekunder? hehe...prøv 10 sekunder, du. Murstein skal ikke spises Siter
snusmumrikken91 Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 "Tiwas skrev: 30 sekunder? hehe...prøv 10 sekunder, du. Murstein skal ikke spises Jeg prøvde mye, i håp om å råke på den samme opplevelsen som alle snakker om. Det so alltid skjedde var at baren este på midten, og ble "stekt", mens resten knapt ble varmt. Det skjedde på 30 sekunder. Og alt mindre enn det førte ikke til den store forskjellen, annet enn at den ble seig på en kjipere måte:p Kanskje mikroen min er litt gammel? Siter
Tiwas Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 "snusmumrikken91 skrev: Jeg prøvde mye, i håp om å råke på den samme opplevelsen som alle snakker om. Det so alltid skjedde var at baren este på midten, og ble "stekt", mens resten knapt ble varmt. Det skjedde på 30 sekunder. Og alt mindre enn det førte ikke til den store forskjellen, annet enn at den ble seig på en kjipere måte:p Kanskje mikroen min er litt gammel? Joda, jeg er helt enig med deg i at det er oppskrytt å nuke quest-barene. Labrada-rolls-ene er mye bedre der. Jeg spiser mine quest-bars kalde Siter
snusmumrikken91 Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 "Tiwas skrev: Joda, jeg er helt enig med deg i at det er oppskrytt å nuke quest-barene. Labrada-rolls-ene er mye bedre der. Jeg spiser mine quest-bars kalde Quest er bra på mange måter, men som kake tror jeg den pent må vike for the real deal:) Siter
WebPT Skrevet 30. juli 2014 Forfatter Skrevet 30. juli 2014 "snusmumrikken91 skrev: Quest er bra på mange måter, men som kake tror jeg den pent må vike for the real deal:) Jeg syntes faktisk den med brownies smaker brownies når den er varmet opp. Vis man klarer å få den ytre delen sprø, og myk inni f.eks ved stekovn så burde den smake omtrent helt ekte brownies! Siter
Tiwas Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 "snusmumrikken91 skrev: Quest er bra på mange måter, men som kake tror jeg den pent må vike for the real deal:) Denne er faktisk overraskende god! -> http://forum.fitnessbloggen.no/threads/dagens-mattips-p%C3%A5-facebook.7459/page-19#post-1046864 Siter
Lea Skrevet 31. juli 2014 Skrevet 31. juli 2014 "Sickalicious skrev: Brødristern er aller best! Seriøst? Funker det? I så fall må det prøves, men vil ikke risikere å ødelegge brødristeren heller Siter
Tiwas Skrevet 31. juli 2014 Skrevet 31. juli 2014 "Lea skrev: Seriøst? Funker det? I så fall må det prøves, men vil ikke risikere å ødelegge brødristeren heller Det fungerer best om du varmer opp quest bar i ene "lommen" og kaffe i den andre Lea og WebPT 2 Siter
Anna82 Skrevet 31. juli 2014 Skrevet 31. juli 2014 5-7 minutter i ovnen på 170grader.. Slik skal en questbar nytes Siter
WebPT Skrevet 31. juli 2014 Forfatter Skrevet 31. juli 2014 "Lea skrev: Seriøst? Funker det? I så fall må det prøves, men vil ikke risikere å ødelegge brødristeren heller hhaa, var egentlig ikke seriøst, men du må gjerne prøve og komme med tilbakemelding Tiwas 1 Siter
snusmumrikken91 Skrevet 31. juli 2014 Skrevet 31. juli 2014 "Tiwas skrev: Det fungerer best om du varmer opp quest bar i ene "lommen" og kaffe i den andre Enig! Det har vært herlig med quest nå om dagen, etter 33 grader på dagtid er den perfekt myk og fudgy etter å ha ligget i kjøkkenskapet:) Tiwas 1 Siter
Lea Skrevet 31. juli 2014 Skrevet 31. juli 2014 "Sickalicious skrev: hhaa, var egentlig ikke seriøst, men du må gjerne prøve og komme med tilbakemelding Haha, og jeg som er så lettlurt! Hadde du sagt ja, hadde jeg sikkert løpt rett og prøvd det ut altså Men når jeg tenker meg om, så tipper jeg at den bare ville smeltet nedi der, og ikke akkurat blitt som en ristet skive.. Siter
Tiwas Skrevet 31. juli 2014 Skrevet 31. juli 2014 "Lea skrev: Haha, og jeg som er så lettlurt! Hadde du sagt ja, hadde jeg sikkert løpt rett og prøvd det ut altså Men når jeg tenker meg om, så tipper jeg at den bare ville smeltet nedi der, og ikke akkurat blitt som en ristet skive.. Du tok'n ikke da jeg anbefalte kaffe også? Siter
Lea Skrevet 31. juli 2014 Skrevet 31. juli 2014 "Tiwas skrev: Du tok'n ikke da jeg anbefalte kaffe også? Haha, jo! Uansett hvor desperat etter kaffe jeg ville vært, ville jeg ikke forsøkt å koke kaffe i brødristeren altså Tiwas 1 Siter
WebPT Skrevet 4. august 2014 Forfatter Skrevet 4. august 2014 På lørdag skal jeg se nøyaktig hvor mye en questbar påvirker blodsukkeret! Så får vi finne ut en gang for alle. Pratet også med en ernæringsfysiolog jeg kjenner og hun var også enig i at baren faktisk er så bra som den høres ut! Produktutviklerne har tross alt brukt nærmere 7 år på å utvikle questbars så da har de vell endelig funnet løsningen^^ Blir gøy å se på det med blodsukkeret! skal oppdatere her. LenaMarie, Inger-Lise og -Fredrik 3 Siter
Krie Skrevet 4. august 2014 Skrevet 4. august 2014 "Velvet skrev: Kjøpte min første i dag. Inntrykk: Dette er kakedeig. Føler jeg kan smelle greia under en kjevle og lage meg kjeks av de. For de som ikke er så glad i den "chewy" konsistensen på mange av barene vil jeg anbefale White Chocolate Raspberry baren. Den er mye mer smuldrete i konsistensen, og i tillegg den beste på smak etter min mening WebPT og Inger-Lise 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.