boost Skrevet 22. mai 2015 Del Skrevet 22. mai 2015 Hvorfor er det så stor forskjell på kcal-innhold/ karbohydratinnhold mellom noen lomper? Er de ikke i utgangspunktet laget av det samme (potet, mellom 70-85%) og litt mel (hvetemel, spelt, havre osv). Hvordan kan det da ha seg at noen har 40g karbo mens noen har bare 27g karbo/ 100g vare? (ser ingen sammenheng mellom at de som har mye potet har mindre karbo heller) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30226-lompedebatten-er-ikke-d%C3%B8d/page/3/#findComment-1143514 Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fredrik Skrevet 22. mai 2015 Del Skrevet 22. mai 2015 Spiller det noen rolle? En lompe er en lompe.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30226-lompedebatten-er-ikke-d%C3%B8d/page/3/#findComment-1143657 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 22. mai 2015 Del Skrevet 22. mai 2015 Spiller det noen rolle? En lompe er en lompe.. Hvis en lompe er en lompe er det jo merkelig at noen inneholder neste 2 x mengden karbo som andre... :-) boost 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30226-lompedebatten-er-ikke-d%C3%B8d/page/3/#findComment-1143668 Del på andre sider Flere delingsvalg…
maije Skrevet 22. mai 2015 Del Skrevet 22. mai 2015 Kombinasjon av de to beste karbohydratkildene kan ike bli feil. Spørsmålet er hvor det finnes i Bergen... Du kan bestille på nett da, blir mye lompe på deg, men finn noen å gå sammen med eller frys dem ned. De tåler fint frysing, bakeriet gjør det sjøl med noe varer. http://lompe.no/bestilling Snordskog 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30226-lompedebatten-er-ikke-d%C3%B8d/page/3/#findComment-1143676 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.