boost Skrevet 22. mai 2015 Skrevet 22. mai 2015 Hvorfor er det så stor forskjell på kcal-innhold/ karbohydratinnhold mellom noen lomper? Er de ikke i utgangspunktet laget av det samme (potet, mellom 70-85%) og litt mel (hvetemel, spelt, havre osv). Hvordan kan det da ha seg at noen har 40g karbo mens noen har bare 27g karbo/ 100g vare? (ser ingen sammenheng mellom at de som har mye potet har mindre karbo heller) Siter
-Fredrik Skrevet 22. mai 2015 Skrevet 22. mai 2015 Spiller det noen rolle? En lompe er en lompe.. Siter
02-snapper Skrevet 22. mai 2015 Skrevet 22. mai 2015 Spiller det noen rolle? En lompe er en lompe.. Hvis en lompe er en lompe er det jo merkelig at noen inneholder neste 2 x mengden karbo som andre... :-) boost 1 Siter
maije Skrevet 22. mai 2015 Skrevet 22. mai 2015 Kombinasjon av de to beste karbohydratkildene kan ike bli feil. Spørsmålet er hvor det finnes i Bergen... Du kan bestille på nett da, blir mye lompe på deg, men finn noen å gå sammen med eller frys dem ned. De tåler fint frysing, bakeriet gjør det sjøl med noe varer. http://lompe.no/bestilling Snordskog 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.