Gå til innhold

Overflødig hud


Anbefalte innlegg

Vet ikke om dette er riktig sted å poste, men jeg prøver. Hei, er ei jente på 21 som holder på å gå ned i vekt, etter å ha vært overvektig siden barndommen :dry: Har gått ned i overkant av 10 kg forløpig, men har ennå over 20 igjen.. I dag er jeg mye mer i aktivitet, trener cardio og styrke flere ganger i uken, og prøver å passe kaloriene. En utfordring for meg er å variere kostholdet mer, men det går fremover.

Problemet er at jeg er blitt ganske bekymret for dette med løshud, særlig på magen, både under vektnedgang og når jeg er ferdig. Jeg vil selvsagt ikke sitte igjen med et "forkle" av øverflødig hud om det kan unngås, og vil for all del unngå en plastikkoperasjon. Er blitt ganske paraniod etter en runde med googling, men er det grunn til bekymring?

Noen som i så fall har tips til hva jeg kan gjøre for å forebygge dette? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Huden vil med tiden trekke seg litt mer sammen over tid. Men om vektnedgangen går veldig fort, så er det slettes ikke uvanlig at huden bruker en god del lengre tid på å trekke seg sammen. Men selvfølgelig har jo også det med hvor fettet har sittet en del å si. Om du er av den uheldige typen som har hatt alt på magen kan det hende at bukplastik er eneste løsningen. Men det er noe man må se når man først er kommet i mål og en god tid etter.

En ting man også må tenke litt på om man ender opp med en del løshud er graviditet. Er det så pass mye løshud at det faktisk er hemende for deg å leve slik du vil, eller kan du overleve med å ha pittelitt og kanskje heller fikse det etter at du har fått de barna du vil ha(om du vil ha barn da).

Jeg ville ikke bekymret meg før det eventuelt faktisk blir reelt å bekymre seg.:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har stor tru på at over tid kan all hud,så lenge du er ung trekke seg mer og mer sammen og bli finere. Men en ting jeg har lært er at det er veldig viktig å fornye huden ofte. Så skrubb,tørrskrubb medhampvott før du går i dusjen og deretter skrubb med en god skrubb i dusjen også...får opp blodgjennomstrømmingen og huden fornyer seg raskere,det kn gjøre underverker over tid:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...