Monarc Skrevet 15. mars 2014 Skrevet 15. mars 2014 Tenkte det kunne vært moro å ha en tråd over sære ting som han har blitt servert rundt om. Om det er i Norge eller i det stor Utland. Her er ett bilde av noe som de prøvde å få meg til å spise i Qingdao,Kina. Som jeg takket pent nei takk til. Og her er mye annet ¨godt¨ de ville servere meg.. Aurelius og Stephanie F 2 Siter
Raptorial Skrevet 15. mars 2014 Skrevet 15. mars 2014 Siste bildet der er jo bare digg! SlayerDad, Monarc og Inger-Lise 3 Siter
Inger-Lise Skrevet 16. mars 2014 Skrevet 16. mars 2014 ELSKER gresshoppene du får kjøpt stekt på gata i Thailand! Siter
Inger-Lise Skrevet 16. mars 2014 Skrevet 16. mars 2014 Stort sett prøvd alt jeg har blitt tilbud, fra kakerlakker, gresshopper, silkeormer, pannestekte frosker og padder på gata, scorpioner i ulike størrelser, slangeinvoller + dens sprøstekte skinn, marsvin, manet osv. Eneste jeg har takket nei til hittil er suppe kokt på hundeinvoller (landsbygda i Kina) og råtne, nedgravde foster av Vakte, inne i egget sitt! , Siter
cesandberg Skrevet 16. mars 2014 Skrevet 16. mars 2014 Andrew Simmern har et program so heter bizarre Food, og han eter ALT: http://www.imdb.com/title/tt1138645/ Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 16. mars 2014 Skrevet 16. mars 2014 På en matbutikk hos meg solgte de slange. Hadde lyst på, men mor nektet å la en slange komme inn i huset, død eller ei. Siter
fitflyer Skrevet 16. mars 2014 Skrevet 16. mars 2014 Har spist flying fox, også kjent som fruit bat eller kjempeflaggermus Siter
Raptorial Skrevet 16. mars 2014 Skrevet 16. mars 2014 På en matbutikk hos meg solgte de slange. Hadde lyst på, men mor nektet å la en slange komme inn i huset, død eller ei. Får tak i klapperslange på Jacobs ♥ Astriiiixxx 1 Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 16. mars 2014 Skrevet 16. mars 2014 Jacobs er matbutikken hos meg, vett. Siter
Brokkoli Skrevet 16. mars 2014 Skrevet 16. mars 2014 Får tak i klapperslange på Jacobs ♥ Hvordan er slangekjøtt? Mørt? Seigt? Hva egner det seg til? Siter
Raptorial Skrevet 16. mars 2014 Skrevet 16. mars 2014 Hvordan er slangekjøtt? Mørt? Seigt? Hva egner det seg til? Du kan sammenlikne det med høne, men med litt mer viltsmak Brokkoli 1 Siter
Inger-Lise Skrevet 18. mars 2014 Skrevet 18. mars 2014 Hvordan er slangekjøtt? Mørt? Seigt? Hva egner det seg til? Jeg synes det minner veldig om blekksprut, både i smak og konsistens! Siter
Inger-Lise Skrevet 18. mars 2014 Skrevet 18. mars 2014 Men - klapperslange på Jacobs? Den som ligger på Ekeberg?? Hadde jo vært sykt kult å prøve å tilberede selv! Noen som er up for a challenge?: http://reisegleder.wordpress.com/2007/03/31/7-retter-slange/ Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.