Engla Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Har bestemt meg for å kutte ut sukker, men erstatning må jeg ha... Har hørt mange bruker sukrin, men det er da så mye forskjellig der ute. Har heller aldri smakt det, smaker det som vanlig sukker? Eller...? Har hørt om noe som heter Stevia også, men har egentlig null peiling på alt dette. Noen som kan hjelpe meg? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27893-sukrin/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
nyttliv89 Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Stevia har jeg forstått er dråper du tilsetter for eksempel bakst slik at du får for eksempel vaniljesmak, sjokoladesmak eller bare søtere smak. Sukrin smaker som sukker, men smelter liksom fortere på tungen om jeg kan forklare det slik. Det er ikke så kornete som sukker. Jeg bruker Surin Gold, som er som brunsukker. Surkin + er ekstra søtt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27893-sukrin/#findComment-951472 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chrsyre Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Sukrin er sukkererstatning, men hvis du spiser en skje med ren sukrin kan du kjenne at smaken er ganske annerledes. Det er en litt "kald" smak, noe du kanskje også vil merke i bakst eller på grøt før du blir vant til smaken. Stevia er også et søtningsstoff, men det er litt søtere enn sukker så pass på dosering. Hva som er best å bruke kommer helt ann på hva du skal bruke det til Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27893-sukrin/#findComment-951772 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monika Hafredal Skrevet 16. februar 2014 Del Skrevet 16. februar 2014 Og, stevia finnes også som "sukker" (i konsistensen altså) og pulver i tillegg til dråper Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27893-sukrin/#findComment-952889 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pirathege Skrevet 16. februar 2014 Del Skrevet 16. februar 2014 Jeg har byttet ut sukker med sukrin nå, bruker mest sukrin gold og sukrin+ den vanlige sukrinen kan slite litt med å smelte helt i bakst og danner da heller krystaller som smelter i munnen når man spiser baksten og resultatet er at det man blir kald i hele munnhulen. Litt funky, men ikke så veldig stas, ødela en ellers perfekt sjokoladekake med det der Sukrin gold kan også oppføre seg slik,men det har ikke skjedd med meg. Sukrin+ er det sikreste å bruke i bakst osv for å unngå den kalde følelsen. Det er sukrin stevia smeltet sammen i ett og den er dobbelt så søt som sukker, så man trenger halvparten av mengden. Sukrin gold er mer som brunt sukker og har en veldig god og litt karamellaktig smak Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27893-sukrin/#findComment-953430 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Addict Skrevet 16. februar 2014 Del Skrevet 16. februar 2014 Bruk sukrin gold isåfall, det er mye mildere enn sukrin. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27893-sukrin/#findComment-953459 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.