Gå til innhold

Rå VS stekt mat


snuppa63

Anbefalte innlegg

Jeg lurer på om noen her vet hvordan forskjellen er på vekt er på mat før og etter man steker.

Hvis man skal kjøpe stekt kylling, og man skal ha 100g (når den er rå) hvor mange gram er det da når den er stekt?

Samme med karbonadedeig, hvit fisk, og ovnsbakt potetbiter uten olje, hva er forskjellen da?

Hadde vært fint å vite hvis man skal kjøpe ferdigstekt kylling

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

http://www.næringsinnhold.no/

Her kommer det opp hva maten inneholder stekt/rå/kokt/stekt med eller uten fett osv osv :)

Hovedforskjellen er som Aurelius sier, når vannet er stekt bort, vil man få høyere kcalnivå per 100g pga vann er kcalfritt;)

Motsatt blir det da med pasta/ris:)

Så smart, tusen takk :) her står det hvertfall at kylling stekt uten fett minsker med ca 20%

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...