snuppa63 Skrevet 13. januar 2014 Del Skrevet 13. januar 2014 Jeg lurer på om noen her vet hvordan forskjellen er på vekt er på mat før og etter man steker. Hvis man skal kjøpe stekt kylling, og man skal ha 100g (når den er rå) hvor mange gram er det da når den er stekt? Samme med karbonadedeig, hvit fisk, og ovnsbakt potetbiter uten olje, hva er forskjellen da? Hadde vært fint å vite hvis man skal kjøpe ferdigstekt kylling Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27126-r%C3%A5-vs-stekt-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zmurph Skrevet 13. januar 2014 Del Skrevet 13. januar 2014 Det varierer veldig hvor mye vann og fett som pippler ut når man steker maten. Viss man kjøper ferdigstekt mat står ofte kcal innhold på pakken. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27126-r%C3%A5-vs-stekt-mat/#findComment-926453 Del på andre sider Flere delingsvalg…
snuppa63 Skrevet 13. januar 2014 Forfatter Del Skrevet 13. januar 2014 Hvis man går i en saltbar med opphakket litt tørr kylling? har du noen ide? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27126-r%C3%A5-vs-stekt-mat/#findComment-926480 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zmurph Skrevet 14. januar 2014 Del Skrevet 14. januar 2014 Viss jeg husker rett har slikt kjøtt 25g protein og 15 g fett. Altså ca 235 kcal per 100g. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27126-r%C3%A5-vs-stekt-mat/#findComment-926569 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 14. januar 2014 Del Skrevet 14. januar 2014 Hovedforskjellen er at i tørrstekt mat er vannet borte, derfor det føles som å tygge på gamle bildekk. Hvor mye vann som forsvinner avhenger av hvor hardt den blir stekt. Jeg kan ikke forstå annet enn at proteinene etc forblir i kjøttet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27126-r%C3%A5-vs-stekt-mat/#findComment-926651 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseHag Skrevet 14. januar 2014 Del Skrevet 14. januar 2014 http://www.næringsinnhold.no/ Her kommer det opp hva maten inneholder stekt/rå/kokt/stekt med eller uten fett osv osv Hovedforskjellen er som Aurelius sier, når vannet er stekt bort, vil man få høyere kcalnivå per 100g pga vann er kcalfritt;) Motsatt blir det da med pasta/ris:) Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27126-r%C3%A5-vs-stekt-mat/#findComment-926658 Del på andre sider Flere delingsvalg…
snuppa63 Skrevet 14. januar 2014 Forfatter Del Skrevet 14. januar 2014 http://www.næringsinnhold.no/ Her kommer det opp hva maten inneholder stekt/rå/kokt/stekt med eller uten fett osv osv Hovedforskjellen er som Aurelius sier, når vannet er stekt bort, vil man få høyere kcalnivå per 100g pga vann er kcalfritt;) Motsatt blir det da med pasta/ris:) Så smart, tusen takk her står det hvertfall at kylling stekt uten fett minsker med ca 20% Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27126-r%C3%A5-vs-stekt-mat/#findComment-926691 Del på andre sider Flere delingsvalg…
moorteenn Skrevet 14. januar 2014 Del Skrevet 14. januar 2014 Ketolyse.no finner man mange gode oppskrifter Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27126-r%C3%A5-vs-stekt-mat/#findComment-926989 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.