Gå til innhold

Ris vs pasta


Mads

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Når vi er inne på det: er det bare jeg som opplever å bli rimelig oppblåst og swollen av ris? Megarafinnerte karbs som f.eks. superfint mel går helt fint, men akkurat ris er døden for meg.

Det har kanskje noe å gjøre med oppregulering av enzymer for å behandle karbohydrater generelt? Ris er vel noe av det mest allergi- og intoleransevennlige som finnes, da det er bortimot ren stivelse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Absolutt, går selv på Health & Fitness Concept. Merker STOR forskjell i hele kroppen når man spiser annen mat enn det som er "tillatt" etter den planen. Funker veldig, veldig bra, men eneste er at jeg savner pasta. Enkelt og greit å lage, og veldig godt. Ellers spiser jeg aldri brød f.eks. lenger

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...