Mads Skrevet 13. september 2011 Del Skrevet 13. september 2011 Har fått vite at man helst ikke burde spise pasta, pga glutenet i det. Men hvor mye "taper" man på å ikke spise ris? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/270-ris-vs-pasta/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mads Skrevet 13. september 2011 Forfatter Del Skrevet 13. september 2011 Så jeg kan like godt spise pasta istedetfor ris, når vi nå ikke bryr oss om hvete? Eller er det noen andre grunner til at man heller burde spise ris? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/270-ris-vs-pasta/#findComment-3719 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mads Skrevet 13. september 2011 Forfatter Del Skrevet 13. september 2011 Flott å få det oppklart! Begynner å bli rimelig lei ris Og siste spørsmål: jeg kan bruke all slags pasta? makaroni, spaghetti etc? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/270-ris-vs-pasta/#findComment-3723 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 13. september 2011 Del Skrevet 13. september 2011 Når vi er inne på det: er det bare jeg som opplever å bli rimelig oppblåst og swollen av ris? Megarafinnerte karbs som f.eks. superfint mel går helt fint, men akkurat ris er døden for meg. jallajalla 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/270-ris-vs-pasta/#findComment-3806 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kris Li Skrevet 13. september 2011 Del Skrevet 13. september 2011 Når vi er inne på det: er det bare jeg som opplever å bli rimelig oppblåst og swollen av ris? Megarafinnerte karbs som f.eks. superfint mel går helt fint, men akkurat ris er døden for meg. Det har kanskje noe å gjøre med oppregulering av enzymer for å behandle karbohydrater generelt? Ris er vel noe av det mest allergi- og intoleransevennlige som finnes, da det er bortimot ren stivelse. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/270-ris-vs-pasta/#findComment-3809 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 13. september 2011 Del Skrevet 13. september 2011 Jeg blir vannete og jævlig av mye brød og mel ihvertfall. Pasta er det vel to år siden jeg har spist. Selv er jeg av den oppfatning at alle burde prøve en uke uten korn, for så å se hvordan det påvirker egen kropp når man spiser det igjen, da vet man fint om man føler seg bra på det eller ikke. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/270-ris-vs-pasta/#findComment-3829 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 13. september 2011 Del Skrevet 13. september 2011 Har også sett betydelig mengder folk som har sluppet bøttevis med vann og følt seg bedre etter å ha begynt på Health & Fitness Concept. I hovedsak bytte ut alt mel med frukt og andre karbkilder. Har fint lite å slå i bordet med, men det er ihvertfall verdt en uke med testing. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/270-ris-vs-pasta/#findComment-3832 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mads Skrevet 13. september 2011 Forfatter Del Skrevet 13. september 2011 Absolutt, går selv på Health & Fitness Concept. Merker STOR forskjell i hele kroppen når man spiser annen mat enn det som er "tillatt" etter den planen. Funker veldig, veldig bra, men eneste er at jeg savner pasta. Enkelt og greit å lage, og veldig godt. Ellers spiser jeg aldri brød f.eks. lenger Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/270-ris-vs-pasta/#findComment-3842 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.