alexx Skrevet 1. januar 2012 Del Skrevet 1. januar 2012 Når jeg ser på næringsinnholdet til havregryn og brun ris så ser det tilsvarende ut basert på kcal, proteiner, karb og fett. Men kan jeg likestille det som næring eller er det noe annet som også bør vurderes? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2644-brun-ris-vs-havregryn/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 1. januar 2012 Del Skrevet 1. januar 2012 Du får faktisk i deg mindre mikronæringsstoffer av å spise brun ris enn hvit ris. I brun ris er det fytater som hemmer opptaket av næringsstoffer slik at du ikke får tatt opp alt. Hvis ris og havregryn er to gode karbkilder. Det beste er å variere, både for å ikke gå lei og siden du lettere unngår å utvikle intolleranser om du har et variert kosthold. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2644-brun-ris-vs-havregryn/#findComment-87068 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zeph Skrevet 1. januar 2012 Del Skrevet 1. januar 2012 Poteter, ris og havregryn er mine store karbohydratkjelder. Grønnsaker, frukt, bær osv. har ikkje like mange kaloriar. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2644-brun-ris-vs-havregryn/#findComment-87090 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eivind Eliasson Skrevet 1. januar 2012 Del Skrevet 1. januar 2012 brun ris kan bløtlegges noen timer i vann litt ober 30 grader, så sparer man på litt av vannet før man koker det, og tilsetter det neste bløtlegging. Etter noen runder brytes over 90% av fytatene ned pga at risen spires. Den smaker bedre, blir saftigere og blir en langt bedre mikronæringsstoffkilde. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2644-brun-ris-vs-havregryn/#findComment-87109 Del på andre sider Flere delingsvalg…
alexx Skrevet 4. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 4. januar 2012 Poteter, ris og havregryn er mine store karbohydratkjelder. Grønnsaker, frukt, bær osv. har ikkje like mange kaloriar. Men kan havregryn og ris likestilles? Dvs. ett fett om man spiser det ene fremfor det andre? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2644-brun-ris-vs-havregryn/#findComment-91000 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 4. januar 2012 Del Skrevet 4. januar 2012 Men kan havregryn og ris likestilles? Dvs. ett fett om man spiser det ene fremfor det andre? Stort sett ja, men litt mer fett i havregryn, det kan jo være både en fordel og ulempe avhengig av hva du ønsker. Er visstnok bare halvparten av fettet i havregryn som tas opp da. Men sannsynligvis vil du ikke merke stor forskjell Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2644-brun-ris-vs-havregryn/#findComment-91007 Del på andre sider Flere delingsvalg…
alexx Skrevet 4. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 4. januar 2012 Stort sett ja, men litt mer fett i havregryn, det kan jo være både en fordel og ulempe avhengig av hva du ønsker. Er visstnok bare halvparten av fettet i havregryn som tas opp da. Men sannsynligvis vil du ikke merke stor forskjell Takk! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2644-brun-ris-vs-havregryn/#findComment-91013 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adrian94 Skrevet 4. januar 2012 Del Skrevet 4. januar 2012 Totalen i løpet av dagen som gjelder uansett hva du velger Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2644-brun-ris-vs-havregryn/#findComment-91067 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.