Tobias Skrevet 29. desember 2011 Del Skrevet 29. desember 2011 Hei! jeg lurer på hvordan folk tilbereder lunsjen sin. Jeg ser at veldig mange bruker å spise kyllingfilet til lunsj og lurte på hvordan dere lager den? ) Jeg liker ikke å stå å lage mat lenge, derfor vil jeg vite den raskeste måten! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minelly Skrevet 29. desember 2011 Del Skrevet 29. desember 2011 Enkleste måten er å pakke inn et par kyllingfileter i aluminiumsfolie sammen med masse digg krydder,litt grønnsaker og noe olivenolje eller lignende,steke i ovnen ca en halvtimes tid.blir mørt og godt:) Tobias 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anreka Skrevet 29. desember 2011 Del Skrevet 29. desember 2011 jeg pleier å dele kyllingfileten i strimler/biter og steke den med litt pepper (evt annet krydder) på passer ypperlig i salater, woker eller sammen med ris og grønnsaker f.eks Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 29. desember 2011 Del Skrevet 29. desember 2011 I denne tråden diskuterte vi en del om tilberedning, dvs steking Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tobias Skrevet 30. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 30. desember 2011 Enkleste måten er å pakke inn et par kyllingfileter i aluminiumsfolie sammen med masse digg krydder,litt grønnsaker og noe olivenolje eller lignende,steke i ovnen ca en halvtimes tid.blir mørt og godt:) Hvor mange grader har du ovnen på da? : )) og legger du grønnsakene i samme aluminiumsfolie? Er ganske grønn på matlaging! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minelly Skrevet 30. desember 2011 Del Skrevet 30. desember 2011 Hvor mange grader har du ovnen på da? : )) og legger du grønnsakene i samme aluminiumsfolie? Er ganske grønn på matlaging! hehe..vel,det er bare å fyre på en 200-225 grader-jeg tenker ikke så nøye over det;) ja legger grønnsakene sammen med kyllingen;) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.