Tobias Skrevet 29. desember 2011 Del Skrevet 29. desember 2011 Hei! jeg lurer på hvordan folk tilbereder lunsjen sin. Jeg ser at veldig mange bruker å spise kyllingfilet til lunsj og lurte på hvordan dere lager den? ) Jeg liker ikke å stå å lage mat lenge, derfor vil jeg vite den raskeste måten! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2594-tilberedning-av-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minelly Skrevet 29. desember 2011 Del Skrevet 29. desember 2011 Enkleste måten er å pakke inn et par kyllingfileter i aluminiumsfolie sammen med masse digg krydder,litt grønnsaker og noe olivenolje eller lignende,steke i ovnen ca en halvtimes tid.blir mørt og godt:) Tobias 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2594-tilberedning-av-mat/#findComment-85016 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anreka Skrevet 29. desember 2011 Del Skrevet 29. desember 2011 jeg pleier å dele kyllingfileten i strimler/biter og steke den med litt pepper (evt annet krydder) på passer ypperlig i salater, woker eller sammen med ris og grønnsaker f.eks Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2594-tilberedning-av-mat/#findComment-85046 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 29. desember 2011 Del Skrevet 29. desember 2011 I denne tråden diskuterte vi en del om tilberedning, dvs steking Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2594-tilberedning-av-mat/#findComment-85094 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tobias Skrevet 30. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 30. desember 2011 Enkleste måten er å pakke inn et par kyllingfileter i aluminiumsfolie sammen med masse digg krydder,litt grønnsaker og noe olivenolje eller lignende,steke i ovnen ca en halvtimes tid.blir mørt og godt:) Hvor mange grader har du ovnen på da? : )) og legger du grønnsakene i samme aluminiumsfolie? Er ganske grønn på matlaging! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2594-tilberedning-av-mat/#findComment-85762 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minelly Skrevet 30. desember 2011 Del Skrevet 30. desember 2011 Hvor mange grader har du ovnen på da? : )) og legger du grønnsakene i samme aluminiumsfolie? Er ganske grønn på matlaging! hehe..vel,det er bare å fyre på en 200-225 grader-jeg tenker ikke så nøye over det;) ja legger grønnsakene sammen med kyllingen;) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2594-tilberedning-av-mat/#findComment-85830 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.