Gå til innhold

Erfaringer med X press programmet?


sinjor

Anbefalte innlegg

Hei.

Er ein 22 år gammel gutt, som har trent styrke regelmessig i snart eit år. Har kjørt egenkomponerte 2-splitt program som eg har trent 4 gonger i veka. Dei siste månedane har eg ikkje trent så regelmessig, trenger derfor eit godt program for å komme i gang igjen.

No tenkte eg å begynne på X-press. Målet er å øke i styrke og volum. Noken som har erfaringer med programmet? På godt og vondt? Eller evt andre forslag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har trent etter x size, og er veldig fornøyd! Tok en pause nå å prøvde meg på phat, men går nok tilbake til x size, og legger heller til en ekstra beinøkt, da jeg synes det ble lite med en. x-press er vel ganske likt x-size om jeg ikke husker helt feil...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

X-press er ganske ulikt X-size, i alle fall i mine øyne. X-size er blant annet en splitt, X-press et fullkroppsprogram. Personlig er jeg ikke så stort fan av X-press da de innlagte økningene kommer svært sjelden. På den andre siden er det et variert program med et morsomt øvelsesutvalg, og man får bryne seg på ulike repetisjonsantall fra økt til økt. Dermed får du fokus både på muskelvekst og styrkeøkninger, noe tilsvarende X-size. Det at du derimot går seks treningsdager før du gjør samme økt på nytt, synes jeg blir for mye, når du uansett bare trener annenhver dag. Dermed vil det gå to uker etter at du for eksempel har hatt tung økt A, før du har økten på nytt og øker vektene med 2,5kg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...