AngryJess Skrevet 14. september 2013 Skrevet 14. september 2013 Jeg bruker en del linfrø i Skyr'n min og havregrøten, mest pga få fart på fordøyelsen som kan være treg.. Jeg lurer på om jeg får mest effekt ut av det hvis jeg knuser dem? Eller spiller det ikke noe rolle? Somebody knows? Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 14. september 2013 Skrevet 14. september 2013 Det gjør vel ikke noe forskjell, i og med at man tygger de i stykke uansett? Siter
AngryJess Skrevet 14. september 2013 Forfatter Skrevet 14. september 2013 Tror ikke jeg får tygd alle da men, siden det er for det meste i yoghurt jeg bruker dem i. Tror kanskje sånn næringsmessig sett vil de knuste bli bedre tatt opp en de hele, da magen ikke fordøyer frøa... eller no sånt Siter
Lisa Skrevet 14. september 2013 Skrevet 14. september 2013 Jeg kjøpte ferdig knuste, og det står til og med på posen at kroppen tar opp næringsstoffene lettere når de er knust. Siter
Raptorial Skrevet 15. september 2013 Skrevet 15. september 2013 Mener å huske at linfrø er litt som mais.. Et hardt ytre som vi er dårlige til å fordøye, og derav er det mye som, hvis man ikke tygger, går ut bakveien. Om det er noen grunn til å bli anal over det, og derfor knuse alt før man spiser det, tror jeg ikke. Siter
EgF Skrevet 15. september 2013 Skrevet 15. september 2013 Har også lest at det næringsstoffene i linfrø blir mer tilgjengelig om man knuser det, men fordøyelsesmessig fungerer det uansett. Hvis du vil knuse dem vil jeg forøvrig anbefalle en skikkelig steinmorter, da er det gjort på et blunk! AngryJess 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.