Gå til innhold

Feedback på ben/rumpetrening


Acd

Anbefalte innlegg

Trener bein og rumpe to-tre ganger i uken, alt ettersom. Øvelsene går i baseøvelser for det meste, knebøy, bulgarsk utfall, markløft, tåhev med vekt og glute-bridge samt noen aktiverings/oppvarmingsøvelser. Er det flere øvelser som MÅ med? tar ganske så tungt i disse øvelsene og sikrer ordentlig teknikk så bruker gjerne litt tid på disse øvelsene som resulterer i mindre tid hvis det evt skulle være noen jeg skulle hatt med så skulle gjerne hørt litt :-) og bare le, måtte bare ta noen hjerter så ingen skulle kjenne igjen matta, haha.. føler som regel jeg får kontakt under øvelsene :-)

post-24330-14440955217738_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Slettet noen mindre relevante innlegg.

- Mod.

Det høres ut som du har god kontroll på ben-/rumpetreningen! Godt øvelsesutvalg. Bare å stå på som du gjør nå og spise nok, verre er det ikke (y)

Takk skal du ha! :-) ja, var ganske uenig der, vil ikke løfte mindre evt få mindre rumpe osv.. så du tror det er nok med disse øvelsene? virker som alle har hundre forskjellige øvelser, men er man nøye på disse så tar det jo sin tid :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde inkludert hip thrust og hip extention, og kanskje vurdert strakbein markløft istedenfor "vanlig" hvis fokuset skal være på rumpeområdet. Da vil du få enda mer fokus på de tre glute-musklene, for bøy, mark, utfall og tåhev trener de også, men ikke like "hardt" hvis du forstår. Uansett så er det viktigste at du aktiverer musklene skikkelig, og d er så "enkelt" som at du dytter hofta framover og "squeeze your ass" :p;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk skal du ha! :) ja, var ganske uenig der, vil ikke løfte mindre evt få mindre rumpe osv.. så du tror det er nok med disse øvelsene? virker som alle har hundre forskjellige øvelser, men er man nøye på disse så tar det jo sin tid :eek:

Du skal i alle fall ikke ha flere ben-/rumpeøvelser på samme dag! :) Du kan eventuelt variere øvelser fra økt til økt, men det viktigste er at du finner øvelser du er komfortabel med og klarer å øke vektene på fra gang til gang eller uke til uke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...