Gå til innhold

Hvor lenge er det sunt med periodvis faste?


MrAnonym

Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg har kanskje et litt merkelig forhold til mat. Jeg føler ikke at jeg egentlig trenger mat så ofte. Sånn som nå har jeg gått 30 timer uten å spise fast føde, kun litt cola zero, redbull zero og peppsi max. Jeg har gått 90 minutter tur med en del høydemeter uten at jeg følte meg slapp eller sliten. Jeg løp senere til toget, og da merket jeg at jeg ble litt svimme rett etterpå. Men jeg har aldri løpt så fort og så langt før. Ble Supersliten og følte meg litt kvalm, men det gikk veldig fort over. 15 min ca. Jeg føler ingenting til "lavt blodsukker". Nå skal jeg lage meg litt biff, ikke fordi jeg føler meg så veldig sulten, men fordi jeg har lyst. Så til det egentlige spørsmålet, hvor lenge er det sunt å drive med periodvis faste? Det er ikke ofte jeg går så mye som 30 timer, men blir ofte bare et måltid om dagen. Om jeg er opptatt med andre ting i løpet av dagen så rekker jeg ikke å tenke så mye over om jeg er sulten eller ikke. Jeg har en 8kg fett unna der jeg vil være. Er det farlig å bare spise en gang om dagen?

Mvh

Petter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er ikke så nøye hvor mange ganger du spiser om dagen, men med mindre det ene måltidet du faktisk spiser inneholder enorme mengder kalorier, så blir underskuddet ditt alt for stort.

Jeg vet iallefall at mine biffmåltider inneholder ca. 600 kcal og det sier seg selv at du ødelegger kroppen din med å leve på 600 kcal om dagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg veit iallefall at for min egen del, så greier jeg ikke å få i meg 3000 kcal hver dag, hvis jeg bare skal ha ett måltid.

Periodisk faste er noe du kan drive med så lenge du gidder...

Men det som du driver med synes jeg virker som en "plan" som har et ekstremt begrenset tidsvindu.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...