Gå til innhold

hvor ofte?


fitness12345

Anbefalte innlegg

Hvor ofte må jeg trene for og gå ned i vekt? Er ikke overvektig i det hele tatt, er i normalvekten men vil stramme opp. Må man trene 4-5 ganger i uken og være kjempenazi på kostholde for og få resultater?? Og kan jeg spise godteri og is en dag i uka, hvis jeg er flink ellers? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Om vektnedgang er målet, og du kun vil stramme opp musklene er vel det lureste å passe på å få inn akitivitet i hverdagen, 30minutters turer hver dag, litt kondistrening - du kan spise som du gjør og trene litt mer kondisjon, og legge til styrke 2-3 ganger i uken og se hvordan det går. Om du ikke går ned i fettprosent kan du begynne å se litt på kostholdet i tillegg, men anbefaler ikke å bli fanatisk - små endringer er ofte det som skal til:) Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stramme opp handler om mere muskler på deg, dette har vi snakket om før. Så ja, du trenger kalorier, og 4-5 ganger styrketrening går bra. Men ikke cardio. Ja du kan spise is.

Det finnes mange artikkler og mange tråder allerede om det samme. Sjekk også gjerne loggene til flere av jentene.

Du blir aldri stram av å bli tynn, da henger bare huden som skinn over bein. Stramme opp er som sagt mer muskler som fyller ut ramma og strekker huden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...