Gå til innhold

fitness12345

Medlemmer
 • Innholdsteller

  107
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av fitness12345

 1. Hei. Jeg jobber i butikk, Ca 6 timer hver ukedag. Alle disse timene på jobb står jeg hele tiden uten å sitte. Mye frem å tilbake og gå rundt hjelpe kunder. Jeg merker at blir mere sulten enn før. Øker man forbrenningen ved å stå VS sitte? Noen som vet Ca hvor mye?
 2. Tenker ikke for meg, men har en vennine som holder på med dette.. vil gjerne forklare hvorfor det er en dårlig ide.
 3. Hva tenker dere om og faste 24 timer 2-3 ganger i uka for og bli mere markert? Å trene på tom mage og ikke spise før neste dag igjen?
 4. Markløft dagen etter knebøy?
 5. Jeg tenker og fokusere på baseøvelser nå en stund for og bli sikkelig sterk i disse, så vil legge opp treningsøktene med fokus på baseøvelsene også noen støtteøvelser. Jeg tenker og trene sånn her: Mandag: Knebøy og markløft Tirsdag: Benkpress og skulderpress Onsdag: Markløft Torsdag: Knebøy og benkpress Ser dette ok ut? Tenker og kjøre 5x5. Trent 3x12 en stund nå
 6. fitness12345

  SAW

  Noen som har prøvd saw, og kan skrife litt om erfaringer osv? Funker det? :-)
 7. hehe, ja sant.. men forbrenner man mere hvis man er høyere?
 8. Hvor mye forbrenner man ca på en times styrke økt? Hvis man gjør øvelser som gående utfall, markløft, beinpress, knebøy osv. Vet det ikke går ann og si nøyaktig, men sånn ca.
 9. Krom tilskudd har hjulpet meg en del, pluss spirulina skal visst også hjelpe:) Men ellers, ville jeg anbefalt fun light gele, eller egghvitter som stivpiskes og tilsett kako også sett i fryseren i 20 min så blir det kalorifattig iskrem! Nam
 10. Er bare ikke så glad i ris og poteter.. hehe:-)
 11. Spiser så og si aldri poteter eller ris:-) Men kunne dream is bli brukt til oppkarbing? Eller sunne boller osv?
 12. Har lest litt rundt på nette om insulin og leptin. Har skjønt det er lurt med en oppkarbing engang i blandt når jeg ligger lavt på karbohydrater og litt i kcal underskudd. Fettprosenten min ligger på 22% ca og vil ha den litt mere ned, vanskelig og stole 100% på disse testene. Men, hvor ofte burde jeg ha oppkarbing og hvordan gjør jeg det på best mulig måte? Hva slags mat spiser dere på oppkarbing? Ps, hva er gjennomsnitt fettprosenten på jenter?
 13. Så generelt, jenter som er tynne og spiser mye usunt spiser bare rett og slett lite annen mat eller ja lite?
 14. Så hvis to jenter, på samme alder, ganske lik høyde og vekt. Hvis du tenker på baseforbrenningen dems, vil den være ganske så lik? Skjønner jo at hvis hun ene trener 2 timer mere om dagen at hun kan spise mere, men utenom det:)
 15. Er det virkelig sånn at noen kan spise så mye usunt de vil og ikke legge på seg, eller er det sånn at alle har ca lik forbrenning? Hvis jeg ikke husker feil, så tror jeg leste at noen sin forbrenner justerer seg etter matmengden altså spiser du mere får du høyere forbrenning, men at det ikke var sånn for alle. Hva mener dere stemmer?
 16. Ja, hva er deres beste tips for en lavere fettprosent?
 17. Ja men nå føler jeg at jeg må ned i vekt istede, klarer ikke bestemme meg..
 18. For og gå ned i vekt, er det jo kcal inn og kcal ut. Og jeg tenker jo ikke gjøre dette hver kveld, bare hvis jeg er keen på noe digg. Vet såklart at det finnes ting som er mere nærringsrikt osv.
 19. Denne isen var jo ikke så ille på næringsinnholde, eller hva? http://www.diplom-is.no/produkt1869 120 kcal per 100 gram, det er jo ingenting! hvis jeg vil ned i vekt, og bytter ut kveldsmaten med 300 gram av denne? blir det jo bare 360 kcal.
 20. fitness12345

  Mensen

  Jeg blir aldri mett når jeg har mensen, eller dagene før. Flere som har det sånn? Og noen som vet hvorfor? Får vi jenter høyere forbrenning ellrnoe?
 21. Men hvorfor var hun ikke større når hun spiste så mye dritt og drakk så mye brus? urettferdig jo...
 22. Tusen takk:) Har sendt deg en melding også, hehe
×
×
 • Opprett ny...