Tiwas Skrevet 28. august 2013 Skrevet 28. august 2013 Så endte jeg opp med å kjøpe en del walden farms-produkter for å teste, og lurte på om noen har forslag til sunne bruksområder til hverdagsmat. Pastasausen har jeg en viss anelse om hva jeg skal gjøre med, men sjokolade- og karamellsaus og -dip hadde vært gull med noen ideer til Siter
Thombr86 Skrevet 28. august 2013 Skrevet 28. august 2013 Sjokoladesausen synes jeg er fin å bruke på kesam/cottage cheese, og forsåvidt grei til is også. Har ikke prøvd å lage sjokomelk av den, men det kan også fungere.. Tiwas 1 Siter
FatUnicorn Skrevet 28. august 2013 Skrevet 28. august 2013 Jeg er ikke så begeistra for smaken til karamellsausen på mat alene, men i er noe helt annet. Blander den i kesam med litt sukrin gold og har over frukt/bær Tiwas 1 Siter
Janeee Skrevet 28. august 2013 Skrevet 28. august 2013 Litt av karamellsausen rørt i gresk youghert gir en god karamellsaus, har noen ganger litt av sjokoladesausen i shaken eller i pannekarører for å forsterke sjokoladesmaken. Ellers er pannekakesirupen god over pannekaker og havregrøten ihvertfall.. Om du søker opp bakekona på Insta (så du hadde konto der ) så har ihvertfall hun mye forslag Tiwas 1 Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 28. august 2013 Skrevet 28. august 2013 Sjokoladesausen er god i iskaffe og over pannekaker! (: Siter
Tiwas Skrevet 29. august 2013 Forfatter Skrevet 29. august 2013 Jeg smakte litt på de forskjellige i går (bare teskje), og synes dip-variantene var veldig sterke og med kraftig ettersmak. Syrup-ene virket gode - så i dag skal jeg helle litt syrup på havregrynsgrøten min for å se hva som skjer Siter
Janeee Skrevet 29. august 2013 Skrevet 29. august 2013 Svært få av de smaker godt når de ikke smakes med noe annet syns jeg, men ofte mye bedre blandet/inntil noe Og smaksløkene vender seg vel mer og mer til de (ihvetfall mine ) men ja, bruker selv mest syrupene.. Dippene kan være gode på riskaker Siter
Tiwas Skrevet 30. august 2013 Forfatter Skrevet 30. august 2013 Prøvde meg på karamell-syrup på havregrynsgrøten, men tror jeg har såpass mye vanilje i den fra før at man ikke merker så mye til karamellsmaken Siter
Krie Skrevet 30. august 2013 Skrevet 30. august 2013 Sjokolade- og karamellsausene er ikke inner 10'ere i seg selv er min mening, MEN jeg har funnet en fantastisk kombinasjon med disse: lett-is eller vanlig "full fat" is (sjoko eller vanilje), toppet med disse sausene + PB2 (evt peanøttmel, peanøttprotein) + salte peanøtter og aller helst en banan også. Prøve det, det smaker så utrolig godt, og sausene gjør faktisk susen her! Stikkord: Snickers!! Ellers synes jeg pannekakesyrupen er veldig god på nettopp, pannekaker Siter
Lovelyliller.com Skrevet 30. august 2013 Skrevet 30. august 2013 Skrevet om sirupene her: http://lovelyliller.com/kalorifri-sjokoladesaus-og-pannekakesirup-ja-takk/ Tiwas og Krie 2 Siter
Inger-Lise Skrevet 30. august 2013 Skrevet 30. august 2013 Pannekakesirupen er GENIAL den er det absolutt beste produkt synes jeg, og jeg bruker det på alt fra cc, kesam, havregryn, salat til middag osv Også om du liker søtt/salt-kombinasjonen har jeg noen ganger stekt biff med kun salt og pepper/baconbiter og hatt pannekakesirupen på rett før jeg skal spise ! Himmelsk Krie 1 Siter
Karris Skrevet 30. august 2013 Skrevet 30. august 2013 Har ikke prøvd det selv enda, men jeg ser for meg at det ville være godt å bake epler med kanel og karamellsaus. Topp det med vaniljekesam eller mager kesam søtet med steviadråper med vaniljesmak eller vaniljeprotein. Ganske sikker på at det hadde vært nam Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.