Gå til innhold

Treningsstudio Bodø


allmightykriz

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Tror de tar 200,- i måneden. Ubemannet gym, med helt ok fastiliteter. èn dusj dog, i hver enkelt garderobe. Tror det er en squatrack, og en løfteplattform. Stamina har samme, men til gjengjeld mange flere olympia-stenger og bedre utvalg i frivekter. Er de eneste som også tilbyr sal- og spinningtimer. Koster 100,- for en prøvetime på Stamina, noe du får kompensert for dersom signerer kontrakt. Da kan du også benytte alle sentrene i hele landet. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er jo på stamina der ikke er lov med singlet da:p Trener der selv, er utrolig bra tilbud på gruppetimer og sånt, og utstyret er bra! dessuten har du jo mulighet for å trene på alle de forskjellige sentrene så det er godt tilrettelagt sånn sett. Men det er veldig mange som trener der, så om kveldingene må man ofte vente leeenge på apparater i styrkerommet..

Ellers enn det har du polargym på mørkved (om du skal studere så er dette rett ved skolen) og f.eks diablo som er mer ''bolermiljø'' (ihvertfall i mitt syn, heh)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Til nå er det ingen som har trent i det, så den problemstillingen har ikke dukket opp. Dog, det kan raskt hende at noen synes det er for mye, og vedkommende kan bli bedt om å kle på seg mer tildekkende klær. Da er det snakk om at man ikke ser forskjell på singleten og borat-drakta. ;) Og så vidt jeg vet så tillater ikke Polargym bruk av singlet. Det har i alle fall hengt et skilt om det tidligere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...