Dutte Skrevet 21. juni 2013 Del Skrevet 21. juni 2013 Har begynt å skjerpe inn kostholdet - og da blir det matpakke istede for kantina, noe som er helt nytt for meg da jeg aldri har klart å få i meg matpakkemat.. Men må man, så må man ;p Det jeg lurer på er, hvor mange dager lager dere matpakke for i samme slengen, hvordan er holdbarheten? Og hvordan lagrer dere den, - fryser/kjøleskap? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sepsis Skrevet 21. juni 2013 Del Skrevet 21. juni 2013 Lager matpakke til dagen etter og lagrer det i kjøleskapet. Om jeg skal på jobb, hvor det er kjøleskap tar jeg maten i boks/pose, avhengig av hva det er, og om jeg skal på skolen tar jeg maten i en matboks med fryseelement jeg kjøpte fra coolstuff.no. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
damdidam Skrevet 21. juni 2013 Del Skrevet 21. juni 2013 Noen uker som er veldig hektiske lager jeg matpakker for mandag-fredag på søndag. Det funker faktisk fint. Var litt skeptisk første gangen jeg testet det. Det kan bli bittelitt tørt på slutten av uken, men smaken er helt fin. Og den blir ikke gammal, så lenge det oppbevares i kjøleskap Dette er type "middagsmat". Kylling, karbonadedeig, søtpotet, ris, kokte grønnsaker ++ Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grishnackh Skrevet 21. juni 2013 Del Skrevet 21. juni 2013 Kjem ann på hvordan har mulighet til å varme det. Lag gjerne opp gryterett i porsjoner og frys. Om du har tilgang på micro så trenger du ikkje bekymre deg for å ha det i romtemp i noen timer heller Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.