Thea96 Skrevet 20. juni 2013 Del Skrevet 20. juni 2013 Hallo! Jeg har brukt proteinpulver i ca. 3 måneder, i tillegg til at jeg bruker å spise egg, kylling og fisk. Bruker da proteinpulveret Chocholate heaven (med sjokoladesmak) fra proteinfabrikken. Jeg bare lurte på om man burde ha ulike proteinpulver for å variere litt mellom type protein? Ser at det finnes ulike typer, som casein, whey osv? Hva burde man da velge? Er det forskjell? :-) Huff, håper ikke dette var et dumt spørsmål... setter utrolig stor pris på svar! :-D Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22286-hvordan-type-protein/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 20. juni 2013 Del Skrevet 20. juni 2013 Finn et pulver du liker smaken på og tåler prisen av, alt annet er bagateller. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22286-hvordan-type-protein/#findComment-801892 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indiska Skrevet 20. juni 2013 Del Skrevet 20. juni 2013 Litt uenig med eirich. Jeg anbefaler deg, så fremt du tåler det, å bruke et proteinpulver basert på melk (altså myse/whey eller kasein eller begge deler) fremfor f. eks erteprotein, soyaprotein og lignende. De aller fleste proteinpulvere er basert på melk, så det er uansett naturlig at det er det du velger Kasein og myse utfyller hverandre med tanke på opptakshastighet, så dersom du finner et med begge deler som smaker digg så er det supert. Du skal jo drikke det også Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22286-hvordan-type-protein/#findComment-801911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jonas O Skrevet 20. juni 2013 Del Skrevet 20. juni 2013 Hovedforskjellene på proteinets kvalitet er vel opptakelighet, og rett og slett hvor mye annet rart som er blandet sammen med pulveret. Teorien er at kroppen bruker lengre tid på å ta opp for eksempel kasein og at myseprotein absorberes raskt. Det fins hauger av teorier rundt hva man skal/ikke skal forsyne seg av, og hvilke tidspunkter som er gunstig i forhold til alt fra trening til søvn. Det får det hele til å virke litt vanskeligere enn det er. Men, hvis du vil lese kort rundt forskjellige typer proteiner så er denne siden fin: Proteiner | Kosttilskudd | Proteinpulver Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22286-hvordan-type-protein/#findComment-801912 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 20. juni 2013 Del Skrevet 20. juni 2013 Totalt proteininntak er det viktigste (1,2-2g/kg kroppsvekt). Alt annet er underordnet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22286-hvordan-type-protein/#findComment-801922 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 20. juni 2013 Del Skrevet 20. juni 2013 Vil bare poengtere siden Indiska gjorde meg oppmerksom på dette, at jeg snakket om Whey/Kasein slik trådstarter gjorde, ikke erte eller soyaprotein m.m. Siden hun kun nevnte de to var det det jeg svarte på/om Så om vi snakker melkebasert så mener jeg det samme, smak og pris er viktigst, ikke sammensetningen i % ene eller det andre. (Her sier det seg også selv at soya og erteprotein smaker guano og verre ting) Ellers: Totalt proteininntak er det viktigste (1,2-2g/kg kroppsvekt). Alt annet er underordnet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22286-hvordan-type-protein/#findComment-802047 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.