pokkumon Skrevet 19. juni 2013 Del Skrevet 19. juni 2013 Hei! Vi spiser store menger kylling first price her i gården. Disse er da fryste kyllingfileter. Det jeg lurer på, er om det går ann å tine disse, kutte de opp i biter, steke de, for så å fryse de igjen? Takker for svar Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22262-tinestekefryse/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 19. juni 2013 Del Skrevet 19. juni 2013 Ja Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22262-tinestekefryse/#findComment-801131 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 19. juni 2013 Del Skrevet 19. juni 2013 Men hvis det er store stykker og du vet at det ikke blir spist opp, kan du vel bare skjære det i biter før du steker det og ta det i fryseren? Uansett har begge deler gått for meg. Man kan jo fryse ferdig grillet kylling så det er nok ikke noe problem Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22262-tinestekefryse/#findComment-801133 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Westby Skrevet 19. juni 2013 Del Skrevet 19. juni 2013 Du er i hvert fall ikke kresen når du gjør det sånn Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22262-tinestekefryse/#findComment-801138 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grishnackh Skrevet 19. juni 2013 Del Skrevet 19. juni 2013 Er aldrig å anbefale å tine ting for å så fryse de igjenn, om de blir godt gjennomstekt så skal det ikkje vera store faren men er heller bedre å ta å tine litt om gangen. Ta ut hva du skal bruke neste dag om kvelden, lag mat for 2-3 dager og gjennta Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22262-tinestekefryse/#findComment-801193 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pokkumon Skrevet 19. juni 2013 Forfatter Del Skrevet 19. juni 2013 takker for svar! Kan jo være lurt å prøve å kutte de opp i fryst tilstand, og bare legge tilbake i frysen Vil gjerne spare litt tid når vi kommer hjem fra jobb nemlig alt for å spare tid!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22262-tinestekefryse/#findComment-801222 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MrCool Skrevet 19. juni 2013 Del Skrevet 19. juni 2013 Tror ikke det skal være noe problem å fryse dem etter å ha stekt dem.. Så lenge de spises igjen etter rimelig tid. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22262-tinestekefryse/#findComment-801296 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 19. juni 2013 Del Skrevet 19. juni 2013 Er ikke noe problem å gjøre det nie. Personlig syns jeg smaken endres til det værre..Men smak og behag. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22262-tinestekefryse/#findComment-801300 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MrCool Skrevet 19. juni 2013 Del Skrevet 19. juni 2013 Er ikke noe problem å gjøre det nie. Personlig syns jeg smaken endres til det værre..Men smak og behag. Enig.. syns ikke de er gode i utgangspunktet lool Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22262-tinestekefryse/#findComment-801323 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mag82 Skrevet 19. juni 2013 Del Skrevet 19. juni 2013 Mat som er tint og tilbredt(med varme) kan uten problem fryses. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22262-tinestekefryse/#findComment-801324 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.