SRosenborg Skrevet 4. juni 2013 Forfatter Del Skrevet 4. juni 2013 Jaja, mLiker du nøtter? Om du liker nøtter, så kan du variere mellom mange forskjellige slag, og en god neve ligger ofte på rundt 500 kcal - lett å få i seg, og du får med masse vitaminer, mineraler, fettsyrer og proteiner på kjøpet. Jaja, nøtter spiser jeg i alle typer omtrent Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21704-fettforbrenning-og-kcal/page/2/#findComment-788831 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rodolfo Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Jaja, m Jaja, nøtter spiser jeg i alle typer omtrent Spis nøtter da vel. Dobbelt så mye som nå: TuvaA 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21704-fettforbrenning-og-kcal/page/2/#findComment-789323 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rodolfo Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Ellers kan jeg anbefale denne sausen til din kyllingfilèt. 2 eggeplommer røres over meeeeget svak varme (du skal kunne stikke fingeren nedi uten problemer). Når det tykner, har du i smør, gradvis, gjerne i 20 grams hauger/klumpe/skiver /"dæsj", til du har hatt oppi rundt 80 - 100 gram. Det skal hele tiden holde sammen lave varme, blir det for varmt vil det skille seg, og eggeplommen til stivne. Deretter har du i bernaise essens fra Jakobs - finnes på de fleste Meny butikker, og noen flere. Et til to teskjeer, og gjerne estragòn, om du har det. En teskje tomatpurè er prikken over i`n. Dette gir en slags choronsaus, og smaker nydelig, og inneholder rundt 700 kcal. Jeg spiste det i dag, brukte 5minutter på å lage det - og til kylling er det altså helt formidabelt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21704-fettforbrenning-og-kcal/page/2/#findComment-789516 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SRosenborg Skrevet 5. juni 2013 Forfatter Del Skrevet 5. juni 2013 Ellers kan jeg anbefale denne sausen til din kyllingfilèt. 2 eggeplommer røres over meeeeget svak varme (du skal kunne stikke fingeren nedi uten problemer). Når det tykner, har du i smør, gradvis, gjerne i 20 grams hauger/klumpe/skiver /"dæsj", til du har hatt oppi rundt 80 - 100 gram. Det skal hele tiden holde sammen lave varme, blir det for varmt vil det skille seg, og eggeplommen til stivne. Deretter har du i bernaise essens fra Jakobs - finnes på de fleste Meny butikker, og noen flere. Et til to teskjeer, og gjerne estragòn, om du har det. En teskje tomatpurè er prikken over i`n. Dette gir en slags choronsaus, og smaker nydelig, og inneholder rundt 700 kcal. Jeg spiste det i dag, brukte 5minutter på å lage det - og til kylling er det altså helt formidabelt. Åh, nam! Den skal jeg jamen meg prøve ut Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21704-fettforbrenning-og-kcal/page/2/#findComment-789751 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.