SRosenborg Skrevet 4. juni 2013 Forfatter Skrevet 4. juni 2013 Jaja, m "Rodolfo skrev: Liker du nøtter? Om du liker nøtter, så kan du variere mellom mange forskjellige slag, og en god neve ligger ofte på rundt 500 kcal - lett å få i seg, og du får med masse vitaminer, mineraler, fettsyrer og proteiner på kjøpet. Jaja, nøtter spiser jeg i alle typer omtrent Siter
Rodolfo Skrevet 5. juni 2013 Skrevet 5. juni 2013 "SiljeRosenborg skrev: Jaja, m Jaja, nøtter spiser jeg i alle typer omtrent Spis nøtter da vel. Dobbelt så mye som nå: TuvaA 1 Siter
Rodolfo Skrevet 5. juni 2013 Skrevet 5. juni 2013 Ellers kan jeg anbefale denne sausen til din kyllingfilèt. 2 eggeplommer røres over meeeeget svak varme (du skal kunne stikke fingeren nedi uten problemer). Når det tykner, har du i smør, gradvis, gjerne i 20 grams hauger/klumpe/skiver /"dæsj", til du har hatt oppi rundt 80 - 100 gram. Det skal hele tiden holde sammen lave varme, blir det for varmt vil det skille seg, og eggeplommen til stivne. Deretter har du i bernaise essens fra Jakobs - finnes på de fleste Meny butikker, og noen flere. Et til to teskjeer, og gjerne estragòn, om du har det. En teskje tomatpurè er prikken over i`n. Dette gir en slags choronsaus, og smaker nydelig, og inneholder rundt 700 kcal. Jeg spiste det i dag, brukte 5minutter på å lage det - og til kylling er det altså helt formidabelt. Siter
SRosenborg Skrevet 5. juni 2013 Forfatter Skrevet 5. juni 2013 "Rodolfo skrev: Ellers kan jeg anbefale denne sausen til din kyllingfilèt. 2 eggeplommer røres over meeeeget svak varme (du skal kunne stikke fingeren nedi uten problemer). Når det tykner, har du i smør, gradvis, gjerne i 20 grams hauger/klumpe/skiver /"dæsj", til du har hatt oppi rundt 80 - 100 gram. Det skal hele tiden holde sammen lave varme, blir det for varmt vil det skille seg, og eggeplommen til stivne. Deretter har du i bernaise essens fra Jakobs - finnes på de fleste Meny butikker, og noen flere. Et til to teskjeer, og gjerne estragòn, om du har det. En teskje tomatpurè er prikken over i`n. Dette gir en slags choronsaus, og smaker nydelig, og inneholder rundt 700 kcal. Jeg spiste det i dag, brukte 5minutter på å lage det - og til kylling er det altså helt formidabelt. Åh, nam! Den skal jeg jamen meg prøve ut Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.