Gå til innhold

Kroppsvesker og andre buksevesker på apparatene!


Grishnackh

Anbefalte innlegg

Hva tenkter vi om at istendenfor at ein skal gå med burka og ei bøtta vaskevann på trening så kan dei som e redd for kroppsvesker og utildekkede knær og skuldre heller tørke av apparatene FØR de bruker de. Og så kan de også få lov til å stille med sveisebriller hvis synet av litt hud er så skremmende.

Hva er egentlig sjangsen for å få bendelorm av et treningsapparat?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Apropos bendelorm. HATE THOSE BITCHES som ikke plukker opp bæsj etter hundene mine så jeg må plukke levende ormer fra rævhålet på mine :(:(:( life sucks.

Nei, jeg driter egentlig fint i hva folk går med på trening (selvfølgelig er det ikke alle som ser like bra ut, men da får jeg lukke øynene da). Driter egentlig i om jeg får andre sin svette fra benker etc på meg også, for jeg er jo likevel full i min egen og det første som står på planen etter trening er jo en dusj så om det er bare min eller et par andre sin og spiller vel liten rolle. Tror ikke den der sprayen eller en tskjorte utgjør den helt enorme forskjellen uansett. Så.

(Og dette kommer fra en tidligere hygiene-OCD)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

forstår heller ikke greie med hygienehysteri.. altså; seøvsagt skal sentere hat skikkelig vaskerutiner, men sånn ellers er det jo dit man drar for å trene. ikke for å vaske seg! Hvor stor rolle spiller det egentlig at det er litt svette på en benk fra en annen person? I forhold til bakteriemengdene som finnes på feks hantlerne er det ingenting. Dessuten; jeg har hvertfall på eg en tights, og den har så langt ikke tatt skade av å være i kontakt med urene overflater. Den geniale oppfinnelsen av vaskemaskin tillater dessuten at all fremmed svette vaskes bort fra plaggene mine når jeg kommer hjem =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ÅÅÅÅÅ.... Stygge bilder her i hodet nu. Spesielt siden jeg en gang hørte det hærlige uttrykket "rumpesaft" fra en venninne... Somebody please, jeg trenger et nytt bilde i hodet her nu. Klarer ikke å drikke opp kaffen engang. :yuck:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...