Freckles Skrevet 21. mai 2013 Skrevet 21. mai 2013 Blomkål, frossen spinat (tint og presset ut vann), litt salt, pepper, hviløksfedd og kokosmelk (ikke light!) er en av mine favoritter Siter
RobbieLad Skrevet 22. mai 2013 Skrevet 22. mai 2013 Jeg stemmer for enkle varianter: blomkål, smør, salt/pepperbrokkoli, smør, salt/pepperfrosne erter, smør, salt/pepperpoteter, smør, salt/peppersøtpotet, smør, salt/pepper Kan ikke forvente det skal smake taco av brokkolimosen eller krokanis av ertestuingen... BTW, ertestuing av frosne erter ser kanongodt ut. Gir en knallgrønn farge, ikke som den dvaske posestuingen. Siter
02-snapper Skrevet 22. mai 2013 Skrevet 22. mai 2013 BTW, ertestuing av frosne erter ser kanongodt ut. Gir en knallgrønn farge, ikke som den dvaske posestuingen. ertestuing og lutefisk!!!!!! <3 <3 d er elsk det! Siter
Spyro Skrevet 22. mai 2013 Skrevet 22. mai 2013 Poteter (melen type), sellerirot, hvitløk (ikke for mye, skal ikke kuppe heile smaken), meierismør. Kok poteter og sellerirot skikkelig møre, ellers kommer ikke smakene skikkelig fram. Dampes godt av etterpå, man vil ikke ha vannete mos. Moses med litt melk, salt og pepper og hvitløk. Bruker du stavmikser, må du salte etterpå, ellers blir mosen seig. Blir best når den moses for hånd slik at den er litt klumpete:) Siter
maritme87 Skrevet 24. mai 2013 Skrevet 24. mai 2013 Lagde en restemos her om dagen for å bli kvitt grønnsaker som sang på siste verset - blomkål, søtpotet og blomkål most sammen med kokosmelk - den ble knallgod! Lena Ludvigsen 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.