Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg stemmer for enkle varianter:

  • blomkål, smør, salt/pepper
  • brokkoli, smør, salt/pepper
  • frosne erter, smør, salt/pepper
  • poteter, smør, salt/pepper
  • søtpotet, smør, salt/pepper

Kan ikke forvente det skal smake taco av brokkolimosen eller krokanis av ertestuingen... :)

BTW, ertestuing av frosne erter ser kanongodt ut. Gir en knallgrønn farge, ikke som den dvaske posestuingen.

Poteter (melen type), sellerirot, hvitløk (ikke for mye, skal ikke kuppe heile smaken), meierismør. Kok poteter og sellerirot skikkelig møre, ellers kommer ikke smakene skikkelig fram. Dampes godt av etterpå, man vil ikke ha vannete mos. Moses med litt melk, salt og pepper og hvitløk. Bruker du stavmikser, må du salte etterpå, ellers blir mosen seig. Blir best når den moses for hånd slik at den er litt klumpete:)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...