Amazon Skrevet 27. april 2013 Del Skrevet 27. april 2013 Er det noen forskjell på på poteter om de er kokt, stekt i panne, eller ovn?? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 27. april 2013 Del Skrevet 27. april 2013 Jeg har lest at kalde poteter har lavere GI; altså kokt og så avkjølt igjen. Men dette med GI og hvordan det påvirker kroppen kan du vel også påvirke med hva du spiser sammen med poteten (?) - så med mindre du spiser KUN potet/karbs så har det nok ikke så mye å si for blodsukkeret. Potet er potet - men dersom du steker den med smør eller olje vil jo kcal-innholdet (og fett) øke noe avhengig av hvor mye potetene suger til seg =) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amazon Skrevet 27. april 2013 Forfatter Del Skrevet 27. april 2013 åja, det hørtes jo spennende ut! kanskje en fordel å spise avkjølte poteter da. hehe! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 27. april 2013 Del Skrevet 27. april 2013 åja, det hørtes jo spennende ut! kanskje en fordel å spise avkjølte poteter da. hehe! potetsalat Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amazon Skrevet 27. april 2013 Forfatter Del Skrevet 27. april 2013 potetsalat Ja, fint det nå som sommeren er på vei! ;D Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Groenhaug Skrevet 27. april 2013 Del Skrevet 27. april 2013 Kok/damp dem med skallet på og så bevarer du mer av vitaminene: Bama - Poteter - Beate - Helse/ernæring Amazon 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.