Amazon Skrevet 27. april 2013 Skrevet 27. april 2013 Er det noen forskjell på på poteter om de er kokt, stekt i panne, eller ovn?? Siter
02-snapper Skrevet 27. april 2013 Skrevet 27. april 2013 Jeg har lest at kalde poteter har lavere GI; altså kokt og så avkjølt igjen. Men dette med GI og hvordan det påvirker kroppen kan du vel også påvirke med hva du spiser sammen med poteten (?) - så med mindre du spiser KUN potet/karbs så har det nok ikke så mye å si for blodsukkeret. Potet er potet - men dersom du steker den med smør eller olje vil jo kcal-innholdet (og fett) øke noe avhengig av hvor mye potetene suger til seg =) Siter
Amazon Skrevet 27. april 2013 Forfatter Skrevet 27. april 2013 åja, det hørtes jo spennende ut! kanskje en fordel å spise avkjølte poteter da. hehe! Siter
02-snapper Skrevet 27. april 2013 Skrevet 27. april 2013 åja, det hørtes jo spennende ut! kanskje en fordel å spise avkjølte poteter da. hehe! potetsalat Siter
Amazon Skrevet 27. april 2013 Forfatter Skrevet 27. april 2013 potetsalat Ja, fint det nå som sommeren er på vei! ;D Siter
Groenhaug Skrevet 27. april 2013 Skrevet 27. april 2013 Kok/damp dem med skallet på og så bevarer du mer av vitaminene: Bama - Poteter - Beate - Helse/ernæring Amazon 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.