Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har lest at kalde poteter har lavere GI; altså kokt og så avkjølt igjen. Men dette med GI og hvordan det påvirker kroppen kan du vel også påvirke med hva du spiser sammen med poteten (?) - så med mindre du spiser KUN potet/karbs så har det nok ikke så mye å si for blodsukkeret.

Potet er potet - men dersom du steker den med smør eller olje vil jo kcal-innholdet (og fett) øke noe avhengig av hvor mye potetene suger til seg =)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20472-poteter/#findComment-750143
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...