Gå til innhold

Noen som driver med Android-utvikling her?


Keegil

Anbefalte innlegg

Jeg tenkte det hadde vært kult å starte en tråd om dette, ettersom det helt sikkert er i hvert fall et par stykker her inne som driver med noe slikt, og som kanskje har lyst til å dele litt erfaringer. Noen som har laget en fet app de vil vise frem?

I forbindelse med et større prosjekt på skolen har jeg blitt sittende med en del apputviklingsansvar, og jeg er egentlig rimelig noob og har null bakgrunn med den slags. Det har riktignok gått svært bra så langt og appen begynner å bli ganske solid. Jeg ser imidlertid for meg at det kan dukke opp noen åpenbare spørsmål hvor jeg ikke nødvendigvis helt vet hvor jeg skal begynne, og hvis Google-skillsene svikter så er det jo fint med en slik tråd.

Hvis det er noen som synes dette høres spennende ut og har lyst til å prøve seg, så ville jeg definitivt ha startet med denne geniale spillelisten med 200 korte tutorials:

Anbefaler et minimum av kjennskap til programmering og datamaskiner, men utover det vil jeg påstå at det å lage helt enkle apps er noe svært mange vil få til. Try it out, it's fun!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kan ikke påstå jeg har laget noe veldig fancy, men mekka for moro skyld en WebView wrapper for å gjøre WebApps native. I grunn akkurat det samme som Apache Cordova (gamle PhoneGap) og andre gjør, med eksponering av et interface mot javascript som lar webben få tak i kontaktlister, lampa på kamera, og hva enn annet man måtte føler for å implementere. Purely educational exercise though, siden andre gjør det større, raskere og langt bedre. :p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...